Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Firma Famatech din Sibiu a început producția de măști și viziere

Famatech, cu sediul în Tălmaciu, a decis să-și direcționeze capacitățile de producție pentru confecționarea de măști și viziere, în condițiile crizei provocată de noul tip de coronavirus. Prețul pentru o mască este de 5,5 lei, iar pentru o vizieră – 15 lei, plus TVA. Produsele sunt vândute exclusiv agenților economici.

Compania a anunțat că poate să-și folosească resursele tehnice, dar și umane pentru acoperirea necesarului de echipamente de protecție pentru lucrătorii medicali. Măștile sunt reutilizabile, din bumbac satinat, în dublu strat, la care se adaugă filtre suplimentare de protecție. Prețul unei măști este de 5.5 lei, la care se adaugă prețul de 1 leu pentru un set de 10 filtre, accesoriu opțional, iar prețul unei viziere este de 15 lei, plus TVA. Compania anunță că pentru cantități mari, se oferă reduceri.

Famatech este o societate de producție industrială cu capital integral privat, româno-francez, înființată în 2004. Compania dispune de o hală de producție cu o suprafață de 3.000 mp. Famatech produce și comercializează: legături tehnice flexibile (burdufuri inelate, manșete și compensatoare etc.), protecții termice și fonice (huse, ecrane de protecție), burdufuri de protecție din PVC, silicon, poliuretan, pânză pliată, dar și echipamente specifice, cum sunt sistemele de încărcare în vrac și sistemele de încărcare Big-Bag.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Impactul măsurilor din perioada stării de urgență: 8 din 10 IMM-uri propun modificarea Codului Muncii

Articolul următor
https://www.europeanpharmaceuticalreview.com/

Este gata metodologia ce permite colectarea de plasmă de la donatorii vindecați de COVID-19 și utilizarea acesteia pentru pacienții critici din secțiile ATI

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share