Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Aeroportul Cluj își reactivează cursele internaționale. Revine Blue Air

Operatorul Blue Air și-a anunțat revenirea cu zboruri internaționale pe Aeroportul Internațional Avram Iancu din Cluj-Napoca.

Conducerea regiei aeroportuare a informat că în 25 aprilie și 27 aprilie vor fi efectuate zborurile București – Cluj-Napoca – Dublin și retur: “Rugăm pasagerii să țină legătura cu compania aeriană pentru detalii legate de zborul la care și-au achiziționat bilete”.

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a precizat că au fost demarate discuții cu Comisia Europeană pentru un ajutor dedicat compensării efectelor pandemiei asupra companiilor TAROM și Blue Air, de 130 de milioane de euro.

“Deja suntem în discuții cu Consiliul Concurenței, Ministerul Finanțelor Publice, cu toate instituțiile statului român responsabile, cu un demers absolut necesar și anume acela de a solicita un ajutor pentru compensarea efectelor pandemiei. Vorbim de 65 milioane de euro pentru fiecare companie”, a declarat ministrul.

De pe aeroportul clujean mai zboară acum doar avioane charter cu muncitori în agricultură, aeronave de marfă, precum și o cursă de linie la Malmo (Suedia), operată de Wizz Air.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Șimleu Silvaniei are proiecte europene de 10 milioane de euro

Articolul următor

Baia Mare va avea prima fabrică de textile medicale din România

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share