Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Dumitru Blaga: “Este cel mai bun moment pentru produsele românești”

Directorul general al producătorului de mobilă Simex și vicepreședinte al patronatului de profil, spune că guvernul trebuie să se concentreze pentru prima oară asupra acestei industrii atât de importante pentru economia țării.

„Am mai trecut printr-o criză în 2008, o criză financiară globală; acum trecem printr-o criză sanitară. Din pandemia Covid-19 ar trebui să ne revenim mult mai rapid.

Comparându-le, aș putea spune că momentul critic din 2008 seamănă cu litera U, iar această criză, în care ne aflăm acum, aș putea să o descriu ca pe o literă V, adică o cădere bruscă, cu o revenire bruscă. Acum este cel mai bun moment pentru ca produsele românești să fie cunoscute și pe piața românească.

Asta depinde de noi, dar și de guvernanții noștri, care, pentru prima oară, ar trebui să se concentreze asupra industriei mobilei, să ne sprijine, să ne acorde facilități fiscale reale ca să putem păstra locurile de muncă și producția de mobilă atât de importantă în economia țării”, spune Dumitru Blaga.

Simex a avut anul trecut vânzări de 11 milioane de euro. Grupul din Șimleu Silvaniei are patru fabrici care funcţionează fără întrerupere din 1947 şi are 700 de angajaţi.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Studenții pot să-și deschidă o afacere. Statul le dă până la 100.000 de euro

Articolul următor

Măști la cel mult 3 lei și 400 de tablete pentru copiii săraci din Oradea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share