Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Hotelurile Clujului își revin la viață. Transilvania face primul pas

Hotelul de trei stele Transilvania este prima unitate turistică din municipiul Cluj-Napoca ce își anunță redeschiderea, după ce va fi ridicată starea de urgență în România.

Din 18 mai ne redeschidem porțile. Vă asigurăm că igienizarea și dezinfecția în spațiile noastre se face în permanentă și că ne-am adaptat la noile circumstanțe cu protocoale noi provind interacțiunea cu personalul nostru, dar și cu ceilalți oaspeți din incinta hotelului. Vă așteptăm!”, a comunicat conducerea acestuia.

Un alt hotel care a decis să își comunice situația este West City. “Pentru că e important ca toți să participăm la bunul mers al lucrurilor, prin procesarea atentă a informațiilor, prin analiza situației ce se prevedea din ce în ce mai complicată, a fost nevoie de luarea unor decizii urgente. 

Am ținut cont de faptul că activitatea noastră trebuie desfășurată atât timp cât noi putem să vă facem să vă simțiți în continuare ca acasă, fără a pune în pericol sănătatea dvs sau a colegilor noștri. Pentru că siguranța noastră, a tuturor, este mai importantă, am ales încă de la primele semne ce se arătau ca membrii familiei West City să stea acasă, lângă cei dragi. 

Putem numi această pauză ‘șomaj tehnic’, sau ‘pauză de reîncărcare a bateriilor’, dar ideea rămâne aceeași: avem șansa să ne gândim mai profund, mai în liniște, să repornim cu forțe proaspete”, menționează conducerea hotelului.

La începutul lunii martie, opt unități hoteliere din Cluj, având 800 de angajați, au solicitat autorităților naționale și locale să le scutească de taxele și impozitele pe tot acest an pentru a face față crizei generate de coronavirus. Domeniile cele mai afectate de criza coronavirusului erau turismul, industria ospitalității, transporturile, susțineau hotelierii clujeni.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Motociclete de intervenție urbană pentru Brașov, Cluj și Timișoara

Articolul următor

POZITIV TB - Renate Popescu: „Îi sfătuiesc pe colegii mei să apeleze cât mai mult la procedee digitale”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share