Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Peste 2.000 de firme înscrise în programul IMM Invest sunt din Construcții. Mai mult de 200 de dosare au fost transmise băncilor

FOTO https://www.bizbrasov.ro/2015/04/07/a-reinflorit-piata-constructiilor-la-brasov-zonele-vizate-pentru-noi-investitii-sunt-tractorul-bartolomeu-si-astra/

Aproape 2.300 de firme din construcţii s-au înscris pe platforma IMMInvest până pe 29 aprilie. Printre cele mai mari companii care au depus cereri se numără Build Corp, Aquila Construct, Das, Impact Developer & Contractor şi Campis, potrivit ZF.

Programul guvernamental IMM Invest este menit să ajute firmele să-şi asigure capital de lucru şi de investiţii în contextul economic actual, afectat de pandemie.

Șapte dintre companiile cu activitate în construcţii înscrise au cifre de afaceri de peste 100 de milioane de lei, potrivit datelor contabile aferente anului 2018.

În total, IMM Invest a trimis deja băncilor spre analiză peste 260 de dosare, care au trecut de analiza Fondului de Garantare și au un aviz din partea acestuia, din totalul de 25.913 cereri înscrise pe platforma IMM Invest până la sfârșitul zilei de 29 aprilie.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

MIPIM CONNECT: Digital platform for international property professionals, networking tool and exclusive content

Articolul următor

Herlitz România alături de copii, prin www.herlitz.ro

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share