Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Herlitz România alături de copii, prin www.herlitz.ro

Herlitz România lansează magazinul online www.herlitz.ro, care reprezintă un pas important în strategia companiei de a fi alături de copiii din România cu un pachet de produse și de beneficii special concepute pentru aceștia, întărindu-și astfel promisiunea de a pune pe primul plan Sănătatea, Educația și Siguranța copiilor.

„Prin lansarea www.herlitz.ro venim în sprijinul copiilor și adulților din România, cu pachete și soluții creative astfel încât să încurajeze acum statul acasă și să permită tuturor accesul la produse eficiente, sigure și de calitate, indiferent de zona de unde provin. Apropierea de consumatori ne-a permis să le înțelegem mai bine comportamentul și nevoile și să identificăm punctele importante care trebuie satisfăcute. În primul rând, au nevoie de branduri de încredere și de produse sigure, non toxice și special dezvoltate pentru necesitățile lor. În al doilea rând, având în vedere situația dificilă în care se află acum țara noastră, au nevoie de acces sigur și cât mai facil și constant la acestea. Și nu în ultimul rând, consumatorii noștri sunt în permanentă căutare de idei interesante care să-i inspire în folosirea produselor și să le dea frâu liber imaginației și creativității. Noi am făcut toate demersurile ca să răspundem fix acestor nevoi, acesta fiind modul nostru de a ajuta acum România”, a declarat Horațiu Nicolau, Director General Herlitz România.

Pentru Herlitz România, accelerarea digitală înseamnă crearea unui ecosistem prin care să răspundă cerințelor actuale ale pieței, mai ales în ceea ce privește factori precum timpul, disponibilitatea, manevrabilitatea și siguranța. Gama de produse disponibilă pe www.herlitz.ro se adresează deopotrivă copiilor și adulților, și include pentru moment aproximativ 1000 produse, de la instrumente de scris, articole de colorat, caiete, ghiozdane, rucsacuri sau penare, până la articole pentru party & picnic și produse pentru birou, cum sunt cele pentru organizare, arhivare, prezentare sau instrumente de scris premium. Portofoliul va fi completat periodic cu noi produse, sub următoarele branduri de top pe care compania le gestionează în România: Herlitz, Pelikan, Tiger Family, Serve și Rocada.

Despre Herlitz România

Herlitz România este parte a grupului Pelikan și este unul dintre principalii jucători de pe piața din România în ceea ce privește instrumentele de scris și colorat, ghiozdane și rucsacuri, caiete, produse pentru birou și instrumente de scris de lux. Herlitz România se implică activ în diverse proiecte educaționale dar și umanitare, încercând să genereze schimbări în bine la nivelul comunității în care își desfășoară activitatea.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Peste 2.000 de firme înscrise în programul IMM Invest sunt din Construcții. Mai mult de 200 de dosare au fost transmise băncilor

Articolul următor

POZITIV TB: Ec. Teodor Giurgiu, președinte Federalcoop Satu Mare – “Criza a arătat cât de important este ca la produsele alimentare strategice să ne putem baza pe producția internă”    

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share