Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Uzinele Fujikura își reiau activitatea în România

Compania Fujikura Automotive România (FAR) a anunțat că a instituit reguli noi de igienă, nu numai în incinta fabricilor sale, ci și la deplasarea angajaților către locul de muncă.

“FAR este convinsă ca valoarea cea mai mare a companiei o reprezintă angajații ei, așa încât, în contextul pandemiei de coronavirus, s-au luat măsuri suplimentare de protecție și preventie.

Siguranța fiecărui angajat este o prioritate pentru noi și de aceea, odată cu reînceperea activității, reguli noi sunt impuse pe parcursul călătoriei către / de la locul de muncă și in incinta fabricilor.

Avem rugămintea, către toți angajații, sa acționeze responsabil pentru a se proteja atât pe ei, pe colegi, cât și pe cei dragi”, le-a transmis conducerea companiei salariaților.

Producătorul de cabluri cu unități la Dej și Cluj-Napoca a fabricat în ultima perioadă, cu titlul de donație, viziere pentru personalul medical care se află în prima linie a pandemiei. Primele mostre au ajuns în unitățile spitalicești pentru validare, urmând să se livreze cantitățile necesare.

FAR este o companie japoneză expertă în asamblarea cablajelor auto pentru grupul Volkswagen din Germania. Holdingul japonez are 58.000 de angajați și unități de producție în Japonia (21), Asia (13), America (30), China (13), Europa și Africa de Nord (21).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Clujul a cumpărat 24 de tramvaie Siemens de la Astra Arad

Articolul următor

Un miliard de euro de la UE pentru restartul IMM-urilor din România

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share