Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cel mai mare jobshop privat din Cluj se digitalizează

Târgul de Cariere Cluj (TCC) a transmis că va organiza ediția de primăvară în mediul online aceasta fiind programată în perioada 14-15 mai.

Cel mai mare organizator de evenimente de recrutare din România, a anunțat digitalizarea ediției de primăvară a evenimentului dedicat clujenilor. Evenimentele offline se vor transforma în recrutare online.

Printr-un mix de aplicații online și transmisii video live, disponibile pe website-ul târgul va cuprinde prezentarea companiilor angajatoare și a posturilor lor disponibile, intervenții live moderate din studioul TCC, precum și o serie de discursuri și prezentări virtuale ale unor speakeri motivaționali.

Domeniile în care se oferă locuri de muncă sunt de la inginerie, consultanță, automotive și IT, până la servicii externalizate. Printre angajatori se numără Vertiv, Arrk Research and Development, Netext, Marquardt.

“Strategia de recrutare digitală eficientizează procesul de angajare, îmbunătățind în același timp și experiența candidaților”, consideră organizatorii.

TCC organizează târguri de recutare la Cluj-Napoca, Iași, Oradea, Târgu-Mureș, Sibiu și Brașov, de două ori pe an: primăvara și toamna. La acestea au participat anul trecut 400 companii și 30.000 de candidați.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Digital Nation lansează programul „Profesor în Online” pentru cadre didactice

Articolul următor

Ștefan-Mihai Liviu, șeful APIA Sibiu: „Îi asigurăm pe toți fermierii că toate cererile vor fi actualizate și închise la timp”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share