Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Untold a distribuit alimente și echipament medical în Apuseni și Maramureș

Platforma United, inițiativă a companiei clujene de evenimente Untold, le-a oferit susținere și ajutor celor din linia 1 în lupta cu coronavirusul și oamenilor aflați în nevoie din Transilvania.

Șase voluntari au produs, într-o săptămână, 5.000 de viziere, alături de compania Rubin 2000, pentru spitalele și instituțiile din Maramureș. Alte 1.000 au fost confecționate la începutul lunii aprilie și au fost deja donate.

Voluntarii, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, s-au înscris în Bursa de Nevoi de pe platformă și au muncit pentru a acoperi necesarul. Aceștia au avut asigurate toate condițiile de igienă, precum și echipamente de protecție și mâncare.

Caravana a ajuns și în Munții Apuseni, la cei mai izolați oameni: 200 de familii care trăiesc în cătune care nu mai au acces, în această perioadă, la alimente și produse de bază. Acțiuni de acest gen au mai fost derulate la unități medicale din Cluj, dar și din Constanța, București și Vaslui.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

„Evenimentele organizate în Sibiu sunt un brand pentru oraș”. Agenda Comunității și Agenda Sport nu vor fi anulate, ci adaptate

Articolul următor

La RAR poate fi aflat istoricul daunelor vehiculelor înmatriculate în România

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share