Sanatate Slider Ultimele stiri

Asociația Distribuitorilor și Retailerilor Farmaceutici din România (ADRFR): În plină criză COVID-19, avem în linia întâi peste 7.700 de angajați

Criza generată de pandemia COVID-19 a plasat cei peste 7.700 de angajați ai companiilor membre implicați în activitatea de distribuție de medicamente și pe cei din farmacii în linia întâi. Aprovizionarea cu medicamentele necesare pacienților și medicilor în lupta împotriva COVID-19, dar și a celorlalte categorii de pacienți este susținută de cei peste 2.200 de lucrători din depozite și șoferi. Astfel se asigură livrarea a peste 2 milioane de cutii de medicamente în cel mai scurt timp și în cele mai bune condiții de siguranță și confort către spitale, către unitățile spitalicești aflate în carantină și farmacii.

De asemenea, sunt peste 5.550 de farmaciste și asistente de farmacie care asigură permanența și continuitatea activității în farmacii, în pofida expunerii continue la riscul de infectare cu virusul SARS-CoV-2, fiind primii specialiști în sănătate la care apelează pacienții. Au fost situații izolate de îmbolnăviri ale personalului care au determinat intrarea în carantină a acelor farmacii.

„La începutul crizei atmosfera era una de îngrijorare. Însă simțul datoriei a fost mai puternic și, în scurt timp, fiecare angajat din depozit, șofer, farmacist și asistent de farmacie și-a asumat rolul important în prima linie de susținere a populației, a pacienților din spitale și a medicilor responsabili de tratarea pacienților infectați. Le suntem recunoscători pentru implicarea și dedicarea de care au dat dovadă ”, a declarat Anca Babeș, Director Executiv al ADRFR.

În această perioadă au fost realizate investiții semnificative pentru sporirea măsurile de protecție și siguranță pe tot fluxul de aprovizionare și comercializare. Pe lângă dotarea cu măști, mănuși, paravane de Plexiglas, dezinfectanți, a fost adăugat și un pachet suplimentar care cuprinde combinezoane (șoferi), botoși de unică folosință și ochelari de protecție (șoferi), șervețele antibacteriene, vizete și vitamine. În plus, pentru a preveni riscul de infectare, la toate depozitele membrilor se efectuează proceduri de dezinfectare generală la fiecare interval de 48 de ore.

Related posts

Dezvoltatorul imobiliar Zacaria anunță extinderea parcului industrial din Oradea

Ionut Oprea

Fostul sediu al Primăriei Carei a fost cumpărat de o companie din Ungaria

Traian Dan

Descoperă Lumea Automotive și Oportunitățile ei. Explorează, apoi alege unul din posturile disponibile la Star Transmission și Star Assembly!

Stefana Muresan

Peste 400 milioane lei nerambursabili vor susține 335 de firme din Regiunea Centru să se retehnologizeze

Stefana Muresan

Parcare etajată cu 336 de locuri în proiect la Oradea

Ligia Voro

Proiect imobiliar de duplexuri pe unul dintre dealurile Clujului

Nora Dumitrescu

Un antreprenor din Brașov a investit 100.000 de euro într-o linie de producție de biocide: Fabrică dezvoltată cu bani prin Programul IMM Invest

Ion Surdu

Transilvania Construcţii vrea să plătească dividende de 1,5 mil.lei pentru T3

redactia

FOREST EU: „Restricționarea pieței legale nu va reduce fumatul”

Ligia Voro

AUTORIZAȚIILE DE LIBERĂ TRECERE PRIN SATU MARE PENTRU AUTOVEHICULELE DE MARE TONAJ SE ELIBEREAZĂ ONLINE

Gruita Ienasoiu

Indicatorii record ai Bosch in Romania

Ionut Oprea

Ion Țiriac vrea să organizeze la Cluj Napoca cel mai mare turneu de tenis feminin din istoria României. Premii de 1 milion de euro

redactia

“Manual” pentru viitorii deținători de case tradiționale

Nora Dumitrescu

14 septembrie – termenul limită pentru depunerea dosarelor pentru CECCAR

Ligia Voro

460 de tineri bihoreni s-au înscris în Programul „Generaţia Tech”

Traian Dan

Producătorul de electro­casni­ce De’Longhi, afaceri de peste 200 mil. euro cu fabrica din Jucu

Stefana Muresan

Popririle pe conturile bancare trebuie ridicate imediat după plata sumelor

Traian Dan

Digitalizare și Eficiență energetică: de unde pornești, cu cine vorbești – conferință ONLINE

Ligia Voro

Kronospan, Coresi Shopping Resort și Brașov Business Park, cei mai mari contributori la bugetul local al Brașovului

redactia

Topul universităților din România. UBB, pe primul loc

redactia

Țiriac Collection, la 5 ani: „Singura colecție care are prima mașină din 1899, iar ultima e venită, mai ieri, de la Porsche”

redactia

Synevo România deschide primul său centru de recoltare din Mureș 

Ligia Voro

Florin Drăgan, rectorul Universității Politehnica Timișoara: „Introducem admiterea în baza CV-ului educațional, pentru a selecta cei mai competitivi studenți”

Papuc Irina

Silvania Gourmet își trimite preparatele din vânat în Dubai

Nora Dumitrescu

Leave a Comment