Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

LIVE-Pria Environment in contextul Covid-19 in 8 mai 2020, de la ora 11.30

Priaevents organizeaza, in premiera, conferinta Pria Environment Live in 8 mai 2020 de la ora 11.30. Tema principala a conferintei este Colectarea separata: in timpul pandemiei si post covid19.  Participantii pot urmari venimentul live accesand link-ul https://bit.ly/2YustDU.  

Tot in cadrul acestui eveniment, aducem in discutie pentru prima data colectarea si reciclarea sticlei separat.

Astfel, Priaevents oferă mediului de business din România, cât timp evenimentele offline nu se mai derulează, ocazia de a continua dezbaterile pe teme importante pentru business-ul fiecăruia, iar temele aceste editii vor fi:

  • Colectarea separata a sticlei –  este cea mai rezistenta, iar reciclarea sa economisește energie și bani. Alături de hârtie, sticla reprezintă cea mai mare parte a deșeurilor depozitate în gropile de gunoi, în funcție de greutatea acestora.
  • Colectarea separata: in timpul pandemiei si post covid19
  • Colectarea ambalajelor in aceasta situatie de criza. Turismul si horeca s-au inchis, cum acoperim cantitatile pe care le colectam de la aceste sectoare?
  • Deseurile Spitalicesti – mastile in ce categorie le inadram? Dar vizierele? Avem capacitati de incinerare? Sau facem groapa separata pentru acestea?
  • Colectarea electronicelor – putem demara Programul Rabla pentru mașini de spălat și frigidere?
  • Economia circulara in timpul COVID-19 – viziunea Ministerelor Economiei si Mediului vizavi de aceasta. Importam din afara deseuri? Cum putem creste colectarea la noi, in schimb? In Romania nu se colecteaza selectiv in marea majoritate a teritoriului. Ce privire autocritica are fiecare – administratie – companii – cetateni? Cum gasim solutii la aceste probleme punctuale si relevante in aceasta perioada?

Lectorii care au acceptat invitatia sunt:

Mircea FECHET  – Secretar de Stat, Ministerul Mediului

Julia LEFERMAN – Director General, Berarii Romaniei

Ionuț GEORGESCU – Director General și Președinte al Consiliului de Administrație, FEPRA International SA

Radu MERICA – Director General, RER (Recuperare Ecologică și Reciclare)

Constantin DAMOV – Președinte, Green Group

Moderator al evenimentului va fi Raluca VOIVOZEANU – CEO, PRIA Conferences.

În cadrul conferinței PRIA Competition online veți beneficia de analize la un nivel înalt și de studii de caz.

Veți avea ocazia să interacționați cu cei mai importanți lectori din domeniu dar și să faceți schimb de opinii și experiență cu participanții preocupați de aceleși subiecte ca și voi, de a afla cum pot vă ajuta consultanții juridici, de a vedea care sunt opiniile asociațiilor și ale companiilor din industria dvs. Exemplele, studiile de caz și noutățile vor fi adevărate surse de învățare și dezvoltare pentru activitatea pe care o desfăsurați.

PRIAevents este recunoscută de multă vreme ca o platformă independentă, și echidistantă de discuții despre cele mai importante teme, despre schimbări legislative, politici în toate sectoarele economiei și mai ales în healthcare.

Conferințele PRIAevents aduc în atenție cele mai importante și mai actuale teme de dezbatere din fiecare domeniu și beneficiază de o prezență mare a participanților și a mass – mediei.

Mai multe detalii despre agenda evenimentului PRIA Competition şi modalități de înscriere pentru participare puteți găsi pe https://priaevents.ro

Participantii pot urmari venimentul live accesand link-ul https://bit.ly/2YustDU.  

Total
43
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Prima conferinta LIVE Pria Competiton are loc in 7 mai 2020, de la ora 11

Articolul următor

Previziunile economice din primăvara anului 2020: recesiune profundă și neuniformă, redresare incertă

Citește și:
Citeste mai mult

Praznicul de Pită Nouă la Pecica

Locuitorii din Pecica – Arad continuă tradiția şi se bucură de recolta din acest an printr-o sărbătoare a…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
43
Share