Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale, donație de 500.000 de lei pentru dotarea secției ATI a Spitalului Județean de Urgență Brașov 

Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale (PAID) vine în sprijinul autorităților și a cadrelor medicale în lupta cu pandemia de coronavirus și oferă 500.000 de lei pentru dotarea cu tehnică medicală a secției de terapie intensivă (ATI) a Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov.

„PAID prin activitatea sa este mereu implicat în sprijinul oamenilor care se confruntă cu situații dificile și pune un accent deosebit pe tot ce înseamnă pregătirea în fața dezastrelor. Tocmai de aceea, înțelegând pe deplin nevoia și diferența pe care o poate face orice sprijin venit în clipe grele, ne dorim ca prin contribuția noastră la achiziționarea echipamentului medical necesar pentru tratarea pacienților diagnosticați cu COVID 19 să susținem eforturile personalului medical de a salva cât mai multe vieți”, a declarat Nicoleta Radu, Director General al PAID România.

„Donația celor de la PAID susține misiunea noastră de a oferi asistența necesară unui număr cât mai mare de pacienți, având în vedere că suntem singura unitate spitalicească din județ care poate asigura preluarea și tratamentul pacienților diagnosticați cu forme severe de infecție cu COVID-19. Pentru acești pacienți accesul la aparatură medicală specializată le poate salva viața. Mulțumim PAID pentru sprijin și pentru dovada de solidaritate față de comunitatea noastră greu încercată în această perioadă” a declarat  Dr.  Călin Cobelschi, Manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov.

Comunitatea brașoveană a dovedit dintotdeauna responsabilitate prin implicarea autorităților locale în pregătirea populației împotriva dezastrelor fiind în acest moment județul cu cel mai mare grad de cuprindere în asigurare a locuințelor împotriva dezastrelor naturale după București.

PAID este o societate de asigurare-reasigurare, cu capital privat, formată prin asocierea societăților de asigurare pentru încheierea de asigurări obligatorii de locuință, în conformitate cu prevederile Legii nr.260/2008. Conform prevederilor legii, PAID administrează sistemul de asigurare obligatorie a locuințelor, care acoperă trei riscuri de bază specifice României: cutremur, inundații, alunecări de teren.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Andreea Paul, președinte INACO: Spitalele din Negrești Oaș, Carei, Satu Mare, Zalău au primit echipamente de protecție

Articolul următor

POZITIV TB: Ștefan Matuz, Inter-Cons - „Frica ar putea să-și pună amprenta pe toate ramurile economiei. Vor prevala investițiile pe termen scurt și cele cu riscuri reduse. Afacerile de nișă vor avea cele mai mari șanse”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share