Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Andreea Paul, președinte INACO: Spitalele din Negrești Oaș, Carei, Satu Mare, Zalău au primit echipamente de protecție

Acțiunea a avut loc în cadrul unei camapanii de donații organizată de INACO-CASTROL cu sprijinul DHL.

„Cu gândul la oamenii dragi și frumoși din cele patru orașe am trimis săptămâna aceasta echipamente de protecție pentru cadrele medicale și biocide pentru spitale, în cadrul campaniei de donații INACO – CASTROL. Zilele acestea DHL, căruia îi mulțumim pentru implicarea voluntară, a bătut la ușa beneficiarilor”, a declarat Andreea Paul, președintele INACO și conferențiar universitar doctor la REI-ASE.

DHL Express Romania a livrat echipamente medicale esențiale în combaterea COVID -19 pentru 20 de spitale din România

• DHL a răspuns apelului INACO – inițiatorii campaniei “INACO vă mulțumește”

• 118 colete de aproape 2,000 de kilograme au fost livrate spitalelor

Recunoștința față de medici vine sub forma unei donații de produse de igienă și protecție, de care ei au nevoie pentru a lucra în condiții de siguranță. Donația, ȋn valoare de 35.000 de euro, a fost făcută de către compania CASTROL România și constă din echipamente de protecție, măști, dezinfectanți și biocide pentru 22 de spitale din România.

DHL a livrat rapid și în siguranță, punând la dispoziție și ambalaje corespunzătoare, toate cele 118 colete către 20 de spitale din țară. Valoarea transportului se ridică la 9.500 de euro.

„DHL livrează în peste 220 de țări și continente, și încă de la debutul pandemiei COVID – 19 serviciul nostru a continuat să rămână operațional, chiar și în zonele grav afectate, pentru că tocmai acestea aveau nevoie de sprijin de la celelalte state. Am prioritizat livrările de echipamente pentru spitale și toți angajații noștri au făcut eforturi suplimentare, înțelegând mai mult ca oricînd importanța oferirii unui serviciu sigur și rapid. Ne bucurăm că am putut ajuta și de această dată și îi felicităm pe partenerii noștri de la INACO pentu această frumoasă inițiativă!” a declarat Oana Mandicescu, Director Comercial DHL Express Romania.

„Fiecare costum de protecție ȋnseamnă, poate, o viață salvată, a doctorului sau a pacientului. Iar lupta aceasta pe care medicii noștri o duc deja de mai bine de două luni, despre asta este – despre viață. Ȋncă de când a ȋnceput pandemia, activitatea INACO s-a mutat rapid către dotarea corespunzătoare a spitalelor și ajutorarea personalului din ele. Ne-am dat seama că acolo este cea mai mare nevoie de noi și, ȋmpreună cu o comunitate uimitoare de voluntari am reușit să facem o diferență ȋn bine”, a spus Andreea Paul, fondatoarea INACO.

„In numele colectivului Spitalului de Pneumoftiziologie Satu Mare și al meu personal, vă multumim pentru gestul de solidaritate si generozitate al asociației și al sponsorilor, care au înțeles că ajutându-ne, se ajuta pe sine!”, a transmis dr. Sergiu Ioan, directorul Spitalului de Pneumoftiziologie din Satu Mare

Lista spitalelor beneficiare din țară:

SPITALUL CLINIC JUDEȚEAN DE URGENȚĂ ARAD

SPITALUL MUNICIPAL DE URGENȚĂ ELENA BELDIMAN BÂRLAD

SPITALUL JUDEȚEAN DE URGENȚĂ MAVROMATI BOTOȘANI

SPITALUL CLINIC DE PNEUMOFTIZIOLOGIE BRAȘOV

SPITALUL CLINIC JUDEȚEAN DE URGENȚĂ BRAȘOV

SPITALUL MUNICIPAL DE URGENȚĂ CARANSEBEȘ

SPITALUL DE PNEUMOFTIZIOLOGIE CĂLĂRAȘI

SPITALUL MUNICIPAL CÂMPINA

SPITALUL CLINIC DE PNEUMOFTIZIOLOGIE CONSTANȚA

SPITALUL CLINIC JUDEȚEAN CONSTANȚA – Palazu Mare

SPITALUL CLINIC C.F. CRAIOVA

SPITALUL JUDEȚEAN DE URGENȚĂ DEVA

SPITALUL MUNICIPAL “ANGHEL SALIGNY” FETEȘTI

SPITALUL MUNICIPAL CAREI

SPITAL ORĂȘENESC NEGREȘTI OAS

SPITALUL DE PNEUMOFTIZIOLOGIE SATU MARE

SANATORIUL DE NEVROZE PREDEAL

SPITALUL JUDEȚEAN DE URGENȚĂ PIATRA NEAMȚ

SPITALUL MUNICIPAL CARITAS ROȘIORI DE VEDE

SPITALUL JUDEȚEAN DE URGENȚĂ ZALĂU

Gruita Ienasoiu

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Poșta va face livrări contra cost pentru pacienții din programele naționale la Cluj

Articolul următor

Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale, donație de 500.000 de lei pentru dotarea secției ATI a Spitalului Județean de Urgență Brașov 

Citește si:
Total
0
Share