Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Poșta va face livrări contra cost pentru pacienții din programele naționale la Cluj

Compania Națională Poşta Română (CNPR) a încheiat un acord cu Spitalul Clinic Județean de Urgență (SCJU) Cluj-Napoca prin care va livra medicamente și materiale sanitare pentru pacienții aflați în evidența ambulatoriilor integrate incluși în programele naționale ale Casei Județene de Asigurări de Sănătate.

Toate pachetele vor fi ambalate și transportate conform recomandărilor producătorilor sau distribuitorilor de materiale sanitare, iar acolo unde necesită condiții de frig la transport, vor fi preluate în lăzi frigorifice.  Salariații poștali vor contacta destinatarul, indicând intervalul orar pentru livrare, la adresa indicată.

Destinatarul confirmă primirea prin semnatură pe formularul AWB, iar poștașul încasează suma de 15 lei (fără taxa pe valoarea adăugată), contravaloarea taxei de distribuire, fie cu numerar, fie cu POS. Operatorul național a format echipe dedicate.

Angajații au fost instruiți în conformitate cu măsurile de prevenire şi limitare a răspândiri a coronavirusului transmise de Ministerul Sănătăţii. Ei vor păstra distanţa de 2 m faţă de persoanele aflate la domiciliu sau în autoizolare cărora urmează să li se distribuie alimentele.

Nu vor intra în locuinţa clienţilor, distribuirea realizându-se la uşă sau poartă. Factorii poștali dedicați care distribuie comenzile de alimente către beneficiarii aflați la domiciliu sunt echipați cu măști și mănuși. Flota auto cu care se realizează distribuirea de alimente este dotată cu dezinfectant de mâini și de suprafețe.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Fab Lab investește alături de BCR și Modex în viitorul comunității antreprenoriale din Iași prin deschiderea unui nou hub tehnologic

Articolul următor

Andreea Paul, președinte INACO: Spitalele din Negrești Oaș, Carei, Satu Mare, Zalău au primit echipamente de protecție

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share