Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Responsabilitate socială: Grupul GRAMPET donează 10 aparate şi 10.000 de kituri pentru depistarea SARS-CoV-2

În contextul eforturilor de combatere a pandemiei de Coronavirus, Grupul GRAMPET a început o campanie națională prin care va dona câte un aparat de testare de ultimă generație și 1.000 de teste Direcțiilor de Sănătate Publică din centrele în care grupul își desfășoară activitatea – Deva, Craiova, Iași, Constanța, Galați, Ploiești, Timișoara, București, precum și la Debrețin, în Ungaria.

„La nivel local, fiecare dintre companiile noastre au o contribuție economică importantă și un aport semnificativ pe piața muncii. Acest statut vine cu o mare doză de responsabilitate socială față de comunitățile locale, cu atât mai mult în perioade atât de dificile”, spune Gruia Stoica, Președintele Grupului GRAMPET.

Astfel, au fost achiziționate 10 aparate eCL8000-Automated ECL Immunoassay Analyzer, certificate de Ministerul Sănătății din China, precum și câteva mii de kituri de testare. Aparatele au o viteză de procesare a 86 de teste pe oră și pot da rezultatele în 18 minute.

Primele aparate au fost donate săptămâna trecută Direcțiilor de Sănătate Publică din Deva, Iași și Craiova, împreună cu câte 1.000 de teste. În următoarele zile, campania va continua la Constanța, Galați, Ploiești, Timișoara, București și Debrețin.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Dentons Europe SPARL, consultantul juridic selectat pentru IPO Hidroelectrica

Articolul următor

Inaugurări de pandemie. Profi a avut cele mai multe în Ardeal

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share