Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Mega Image a deschis un magazin la Oradea, urmează alte două în acest an

Primul magazin Mega Image a fost deschis la Oradea vineri, 8 mai 2020, pe Bulevardul Ștefan cel Mare nr. 79. Magazinul se întinde pe o suprafață de 412 mp.

Potrivit reprezentanților retailerului, deschiderea face parte din planul de expansiune în teritorii noi din țară, în orașe care sunt centre urbane puternice, cu potențial și dezvoltare accelerată.

Pentru a se adapta cât mai bine stilului de viață local, o etapă importantă înainte de deschiderea primului magazin a fost cunoașterea specificului și culturii din zonă, dar și a valorilor care sunt repere importante pentru locuitorii din Oradea. Astfel, strategia de dezvoltare a fost construită pe atribute cheie precum modernism, inovație, prietenie, ambiție, grijă pentru familie, comunitate.

Venim alături de comunitatea din Oradea într-o perioadă în care credem că este important să continuăm să investim, atât în dezvoltare, cât și în producătorii locali care au nevoie de susținere mai mult decât oricând. Oferim astfel o sortimentație completă de produse prin parteneriate strategice cu producători români, din întreaga țară, dar și din regiune, alături de produse internaționale cu specific, care vor face o diferență la cumpărături”, afirmă Mircea Moga, CEO Mega Image.

Cu un design modern, Mega Image Ștefan cel Mare din Oradea aduce o sortimentație completă de produse marcă proprie Delhaize și 365, de calitate și la prețuri accesibile, care include produse alimentare, de menaj și de îngrijire. Pentru categoria de carne, brandul propriu Bun de tot” oferă o gamă de produse proaspete din carne de pui provenită de la producători români, iar brandul propriu Mega Apetit include soluții pentru mese gata pregătite în orice moment al zilei. Brandul propriu Delicata” îi invită pe clienți să exploreze gustul ciocolatei belgiene în diferite rețete creative.

Marca proprie Gusturi Românești” îi va surprinde pe orădeni cu produse create după rețete tradiționale, autentice. Legumele și fructele proaspete de sezon sunt livrate direct de către producătorii locali din programul Gusturi românești” de la gospodari și au o zonă dedicată în magazin.

Pentru a se adapta cât mai bine stilului de viață local și a satisface preferințele clienților, Mega Image a încheiat parteneriate și cu alți producători locali pentru diferite categorii de produse precum panificație (Dorbob, Brutăria Mădăras, Panificație Felix), prăjituri (Scala, Bunexim), ouă (Avivest), mezeluri (Szekely Falat), bere (CsikiSor).

În plus, primul magazin Mega Image din Oradea va oferi produse cu specific internațional, specialități din diferite colțuri ale lumii pentru mai multă inspirație la cumpărături.

În același timp, clienții vor avea oferte personalizate și reduceri la produsele preferate prin cardul CONNECT.

Până la finalul anului, planul Mega Image de expansiune include alte două magazine care vor fi deschise în Oradea. Unul dintre acestea este situat la intersecția străzilor Cazaban cu Ovid Densușianu, pe locul fostei Piețe agroalimentare Ioșia Nord.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Primul autobuz electric la Brașov. În total, au fost procurate 52 de unități cu bani de la Administrația Fondului pentru Mediu

Articolul următor

Investitorii din agricultură și silvicultură, chemați să dezbată Ghidul pentru finanțarea infrastructurii de irigații

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share