Bihor Comert Slider Ultimele stiri

Mega Image a deschis un magazin la Oradea, urmează alte două în acest an

Primul magazin Mega Image a fost deschis la Oradea vineri, 8 mai 2020, pe Bulevardul Ștefan cel Mare nr. 79. Magazinul se întinde pe o suprafață de 412 mp.

Potrivit reprezentanților retailerului, deschiderea face parte din planul de expansiune în teritorii noi din țară, în orașe care sunt centre urbane puternice, cu potențial și dezvoltare accelerată.

Pentru a se adapta cât mai bine stilului de viață local, o etapă importantă înainte de deschiderea primului magazin a fost cunoașterea specificului și culturii din zonă, dar și a valorilor care sunt repere importante pentru locuitorii din Oradea. Astfel, strategia de dezvoltare a fost construită pe atribute cheie precum modernism, inovație, prietenie, ambiție, grijă pentru familie, comunitate.

Venim alături de comunitatea din Oradea într-o perioadă în care credem că este important să continuăm să investim, atât în dezvoltare, cât și în producătorii locali care au nevoie de susținere mai mult decât oricând. Oferim astfel o sortimentație completă de produse prin parteneriate strategice cu producători români, din întreaga țară, dar și din regiune, alături de produse internaționale cu specific, care vor face o diferență la cumpărături”, afirmă Mircea Moga, CEO Mega Image.

Cu un design modern, Mega Image Ștefan cel Mare din Oradea aduce o sortimentație completă de produse marcă proprie Delhaize și 365, de calitate și la prețuri accesibile, care include produse alimentare, de menaj și de îngrijire. Pentru categoria de carne, brandul propriu Bun de tot” oferă o gamă de produse proaspete din carne de pui provenită de la producători români, iar brandul propriu Mega Apetit include soluții pentru mese gata pregătite în orice moment al zilei. Brandul propriu Delicata” îi invită pe clienți să exploreze gustul ciocolatei belgiene în diferite rețete creative.

Marca proprie Gusturi Românești” îi va surprinde pe orădeni cu produse create după rețete tradiționale, autentice. Legumele și fructele proaspete de sezon sunt livrate direct de către producătorii locali din programul Gusturi românești” de la gospodari și au o zonă dedicată în magazin.

Pentru a se adapta cât mai bine stilului de viață local și a satisface preferințele clienților, Mega Image a încheiat parteneriate și cu alți producători locali pentru diferite categorii de produse precum panificație (Dorbob, Brutăria Mădăras, Panificație Felix), prăjituri (Scala, Bunexim), ouă (Avivest), mezeluri (Szekely Falat), bere (CsikiSor).

În plus, primul magazin Mega Image din Oradea va oferi produse cu specific internațional, specialități din diferite colțuri ale lumii pentru mai multă inspirație la cumpărături.

În același timp, clienții vor avea oferte personalizate și reduceri la produsele preferate prin cardul CONNECT.

Până la finalul anului, planul Mega Image de expansiune include alte două magazine care vor fi deschise în Oradea. Unul dintre acestea este situat la intersecția străzilor Cazaban cu Ovid Densușianu, pe locul fostei Piețe agroalimentare Ioșia Nord.

Related posts

Horinca de Cămârzana – Satu Mare a ajuns la Bruxelles, Berlin și Taiwan

Traian Dan

Măsuri anunțate de Primăria Sibiu pentru a reduce impactul economic al crizei cauzate de epidemia de COVID-19

Papuc Irina

Femeile care lucrează în UE câștigă în medie cu 16% mai puțin decât bărbații. România are cea mai mică diferență

Papuc Irina

UBB, cea mai bună instituţie de învăţământ superior din România în cercetarea economică

redactia

Iulius Cluj și-a restrâns programul. Restaurantele vor livra acasă

Nora Dumitrescu

Trei oferte pentru construirea de tramvaie electrice, la Timişoara. Contract de peste 40 milioane euro

Stefana Muresan

BeKid.ro investește peste 150.000 de euro în departamentul de call center

Ligia Voro

Bolojan anunță reluarea licitațiilor pentru tronsoanele Autostrăzii Transivania

Traian Dan

În laboratoarele Regina Maria se procesează 20% din totalul testelor PCR, efectuate zilnic în România: „Am depășit 10.000 de teste efectuate”

Papuc Irina

Stadioanele Clujului vor găzdui Euro 2023 – Under 21

Nora Dumitrescu

BT va urgenta distribuirea granturilor către antreprenori

Nora Dumitrescu

Continental Iasi se extinde

Stefana Muresan

A fost finalizat studiul de fezabilitate pentru Spitalul Metropolitan din București: E nevoie de o investiție de 400 de milioane de euro

Papuc Irina

Un startup finlandez deschide un birou în Cluj după ce a câștigat o investiție de 12 milioane de dolari

Ion Surdu

Investiție de 15 milioane de euro în infrastructura verde din Craiova, finanțată de BERD

redactia

CJ Sibiu: Un producător chinez de jucării, interesat să deschidă o fabrică în Europa

redactia

Consolidarea fermelor de familie, primul obiectiv pentru 2021-2024 al Ministerului Agriculturii: 1 miliard de euro pentru investiții în sector vegetal și zootehnic

Ion Surdu

Zacaria dezvoltă primul parc industrial privat din Craiova

Ionut Oprea

Arad: 15 hale industriale de peste 100.000 mp. vor fi contruite în județ

redactia

Încep lucrările de reparații la autostrăzi și drumuri naționale, în valoare de 120 mil. lei

Stefana Muresan

Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj sărbătorește pasagerul cu numărul 2 milioane în anul 2018

redactia

Cosmopolis ajunge la 4.100 de locuințe finalizate și peste 10.000 de locuitori după investiții cumulate de peste 350 de milioane de euro

Papuc Irina

China is already on a recovering trend after the Covid-19 outbreak

Papuc Irina

România, motor de creștere în 2019 pentru WDP

Ligia Voro

Leave a Comment