Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

XPN Live: Antreprenoriatul și soluțiile IT în era post COVID-19

De-a lungul timpului, mediul de afaceri a cunoscut o diversitate de situații, fie că vorbim despre crize sau deschiderea de noi oportunități investiționale. Cu toate acestea, în istoria recentă a mediului de afaceri românesc, o situație critică de magnitudinea pandemiei COVID-19 a forțat companiile să își adapteze modelul de afacere în funcție de noile condiții. Astfel, o mare parte din companii au folosit mijloace specifice industriei IT pentru a se acomoda noului status-quo. Evoluția naturală a firmelor către tehnologizare a pus în mod constant presiuni asupra unor modele de afacere conservatoare, dar prezentul context a stimulat o accelerare a acestei evoluții. Totuși rămânem cu întrebarea: cum va arată epoca post-COVID-19 pentru mediul de afaceri?

Antreprenoriatul și soluțiile IT în era post COVID-19 este un eveniment online marca XPN Live, dezvoltat prin intermediul platformei X Party & Networking, ce va avea loc pe data de 12 mai 2020, începând cu ora 18:00. Evenimentul va fi transmis Live pe pagina de Facebook X Party & Networking (https://www.facebook.com/PartyNetworking/)

XPN Live reprezintă un canal de comunicare online care debutează cu o serie de webinarii, având ca tematică adaptarea mediului de afaceri le era post COVID-19. Prin intermediul acestui canal dorim să furnizăm o platformă de comunicare digitală sub forma de emisiuni de informare și emisiuni cu dezbatere care să răspundă la întrebările și nevoile tot mai complexe ale mediului de afaceri.

În cadrul acestei ediții, vom aborda alături de invitații noștri, tema adaptării la perioada post-COVID-19 din perspectiva soluțiilor IT și a antreprenoriatului.

Invitați XPN Live:

  • Marius Ghenea – Investitor, Antreprenor, Managing Partner Catalyst Romania
  • univ. dr. ing. Oliviu Matei – Fondator Holisun

Moderator XPN Live:

  • Luciana Indre – journalist, realizator și moderator TV (trustul Clever Media Network – Look Plus, ServusCluj, Look Medica)

Dacă aveți întrebări în legătură cu tematica evenimentului, puteți să o transmiteți pe: https://forms.gle/KQzuYKbCw5TYdyUo6  Din întrebările adunate, se va face o selecție cu cele mai interesante, apoi adresate în timpul live-ului, vorbitorilor.

Pentru a vă înscrie în baza noastră de date și a primi notificări în legătură cu edițiile viitoare ale evenimentului vă invităm să completați formularul din următorul link:
https://mailchi.mp/2e7c3469075c/signupxpartynetworking

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Secțiunea Biharia-Borș a autostrăzii A3 este finalizată în proporție de 84%

Articolul următor

„Ambulanța pentru monumente”, printre câștigătorii Premiilor Europene pentru Patrimoniu: „O inițiativă puternică ce poate fi adaptată pentru alte țări din Europa”

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share