Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Hotelul Hilton DoubleTree, sediu de campanie anticonoravirus

Organizația Rotary Cluj-Napoca Visio a transformat unitatea turistică DoubleTree by Hilton Cluj în zonă de pregătire a echipamentului destinat luptei împotriva coronavirusului.

“Ne pregătim de o nouă livrare de materiale și echipamente de protecție, de data aceasta către Spitalul Clinic de Recuperare Cluj-Napoca.

Dorim să mulțumim DoubleTree by Hilton Cluj – City Plaza pentru tot ajutorul acordat în această perioadă și pentru că ne-au pus la dispoziție un spațiu pe care l-am transformat în sediul de campanie End Covid Now.

Ne bucură de fiecare dată amabilitatea și disponibilitatea cu care ne-au răspuns”, au menționat reprezentanții organizației. Omul de afaceri Laurențio Russo a cumpărat City Plaza cu 11 milioane de euro, de la societatea Transilvania Development, după care l-a afiliat rețelei Hilton.

Acesta a înființat o companie de management prin care va gestiona mai multe hoteluri din oraș. În Transilvania Trek Cluj asociat principal era Laurențiu Russo (99%), restul fiind deținut de Ovidiu Rusu.

Total
19
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Universitatea de Științe Agricole Cluj și-a cumpărat podgorie în Sibiu

Articolul următor

În așteptarea turiștilor. Maramureșul își primenește infrastructura rutieră

Citește și:
Citeste mai mult

La Cluj apartamentele se cumpără cu banii jos

Dezvoltatorul imobiliar Călin Vișan arată că majoritatea locuințelor din zona Clujului sunt cumpărate din fondurile proprii ale investitorilor.…
Zi de Zi știri economice:
Total
19
Share