Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

mӧmax a redeschis magazinele și depozitele din Oradea și Timișoara

mӧmax s-a redeschis vineri, 8 mai 2020, magazinele din Oradea și Timișoara și a implementat un sistem de măsuri de protecție pentru angajați și clienți, pe toată perioada acestei pandemii.

Magazinul este dezinfectat și igienizat în permanență de o echipă de curățenie. La intrare, clienții sunt așteptați cu covorașe îmbibate în soluție de clor – distrugătorul virușilor. Băile sunt dotate cu prosoape de unică folosință și săpun. Casele sunt separate de un ecran de protecție plexiglas, pentru siguranța angajaților și a clienților.

Magazinele mӧmax din România dispun la intrare de indicatori de distanță pentru a evita aglomerările, puncte dotate cu soluții de igienizare și termometru de detectare a temperaturii, la secundă, cu infraroșu.

mӧmax asigură, prin agenții de securitate, buna desfășurare a activității, prin care se verifică temperatura corporală și se monitorizează intrările și ieșirile din magazin.

Astfel, clienții mӧmax pot beneficia de cumpărături în siguranță pentru tot ce este necesar unei locuințe în trend.

Dorim să revenim la normalitate, să ne adaptăm responsabil și să continuăm voioși alături de clienții noștri! De aceea noile măsuri sunt luate pentru ca aceștia să poată reveni la activitățile preferate, în siguranță. Magazinele noastre sunt locuri sigure, unde dezinfectarea, igienizarea și aerisirea sunt imperative, pentru a sprijini sănătatea noastră și a celor din jur, a întregii comunități. Vă invităm să vă bucurați din nou de un acasă în trend la mӧmax!”, a declarat János Grigássy, Country Manager mӧmax România.

Magazinele mӧmax sunt deschide de luni până sâmbătă între orele 11:00 – 20:00, iar duminica între orele 11:00 – 18:00.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

În așteptarea turiștilor. Maramureșul își primenește infrastructura rutieră

Articolul următor

Investițiile în infrastructura agricolă și silvică: Ministerul Agriculturii încă lucrează la Programul național strategic

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share