Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Dejul își face un centru recreativ de 3,7 milioane de euro

Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației a semnat contractul de finanțare a proiectului de creștere a calităţii vieţii populaţiei prin construirea si dotarea centrului cultural-recreativ și îmbunătăţirea spațiilor publice urbane din cartierul Dealul Florilor.

Perimetrul vizat este în zona delimitată de Aleea Primăverii și Ghioceilor, strada Mărăști și Aleea Gladiolelor. Proiectul este finanțat în cadrul Programului Operațional Regional (POR) 2014-2020 și are o valoare de 17,8 milioane de lei.

“Urmează semnarea contractului de finanțare și de către Primăria Dej. Se vor derula ulterior procedurile de licitație pentru proiectul tehnic și execuție, iar în toamnă estimăm că se pot demara lucrările”, a declarat Morar Costan, primarul municipiului.

Pe suprafața de 17.765 mp se va amenaja un centru multifuncțional cultural-recreațional pentru copii și vârstnici, cu spații pentru ateliere, activități creative pentru copii, sală de fitness, sală de proiecții, sală de activități recreative pentru persoane vârstnice, săli pentru evenimente culturale si recreative.

Tot aici vor exista un parc cu alei, spații verzi, locuri de joacă pentru copii, zona destinata activit[ților sportive și un amfiteatru în aer liber. or fi plantați arbori, arbuști și se vor mai amplasa elemente de mobilier urban: cișmele, bănci și stâlpi de iluminat.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Germanii de la E.ON finanțează două spitale din Cluj

Articolul următor

Sports Festival reportează biletele pentru ediția din 2022

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share