Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Sports Festival reportează biletele pentru ediția din 2022

Organizatorii festivalului care umple de obicei Sala Polivalentă din Cluj-Napoca le-au propus iubitorilor sportului să își transforme biletele în vouchere pentru ediția din anul 2022, operațiune care va începe din 15 mai.

“Vă propunem câteva facilități care să vă dea o perspectivă mai clară de viitor. Până vom putea reveni cu informații noi, după consultările cu autoritățile, vă propunem să profitați de facilități create pentru a vă oferi câteva beneficii în plus celor care ați achiziționat bilete la meciurile demonstrative din cadrul Sports Festival”, au menționat organizatorii.

Pentru biletele achiziționate la meciul de fotbal propus, biletul se transformă în voucher valabil atunci când va avea loc meciul, cu plasarea spectatorului la o categorie superioară în tribună, o altă variantă propusă fiind o reducere de 30% la un meci demonstrativ la ediția din 2022 a festivalului.

Pantru biletele cumpărate la meciul de tenis biletul devine voucher la care se adaugă o reducere de 50% la un meci demonstrativ din 2022, o altă variantă fiind primirea voucherului și o invitație gratuită la meciul de retragere a lui Adrian Mutu. Opțiunea de transformare a biletului în voucher va fi activă până în 20 mai.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Dejul își face un centru recreativ de 3,7 milioane de euro

Articolul următor

Buget de 100 mln. de euro pentru Programul „Casa Eficientă Energetic”, lansat în dezbateri publice. Prima va acoperi 60% din investiție, dar nu mai mult de 15.000 de euro

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share