Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Informaticienii de la AROBS își fac centru de cercetare la Cluj-Napoca

Compania IT AROBS Transilvania Software (ATS) are un proiect de centru de cercetare și date în cartierul Gheorgheni, avizat de municipalitatea clujeană.

Amplasamentul propus este o parcelă de 1.000 mp de pe strada Brâncuși, proiectul fiind aprobat de Comisia de urbanism a primăriei, conform ZIUA de CLUJ. Proiectul vizează demolarea clădirilor existente pe parcelă și înlocuirea lor cu o clădire cu funcțiune de birouri.

La parter vor fi un spațiu comercial, zonă de birouri. Etajele superioare vor fi amenajate cu spații de birouri, sală de conferințe, centru de date, potrivit planului urbanistic de detaliu.

ATS a semnat în 2018 un acord privind preluarea SAS Grup, firma care deține platforma Alarma.ro și unul dintre jucătorii din top 3 în domeniul furnizării de soluții de monitorizare de flotă auto din România. 800 de angajați și colaboratori activează în sediile ATS din România la care se adaugă filialele internaționale.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Maramureșul va avea fond de solidaritate cu famiile afectate economic

Articolul următor

Premiul Societății Europene de Matematică a fost câștigat în acest an de o româncă: Ana Caraiani, profesor la Imperial College London

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
1
Share