Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Universitatea din Alba Iulia a anunțat că sesiunea de admitere din iulie va avea loc online

Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a anunțat că sesiunea de admitere pentru anul universitar 2020-2021 va avea loc online. Astfel, instituția și-a adaptat întregul pachet de norme, măsuri, proceduri şi acţiuni privitoare la susținerea cursurilor și a examenelor online, în contextul pandemiei Covid-19.

Pentru eficientizarea procesului de admitere și pentru a se asigura un nivel ridicat de confort operațional și o siguranță a gestionării întregului pachet de documente ale candidaților, UAB a procedat la achiziționarea unui modul specializat pentru admiterea on-line al platformei UMS (University Management System), platformă pentru care au optat numeroase alte instituții de învățământ superior din România, au transmis reprezentanții UAB.

Așadar, pentru toate programele de licență, masterat și doctorat din cadrul UAB, înscrierea și înmatricularea candidaților se vor face online, urmând să fie puse la dispoziția acestora noua Metodologie de Admitere online, Calendarul Admiterii (în acord cu etapele de finalizare a activității anilor terminali din învățământul preuniversitar, respectiv cu emiterea adeverințelor/diplomelor de Bacalaureat), precum și numeroase instrumente de consiliere profesională.

UAB a mai anunțat că va demara, în curând, o serie de activități de consiliere privind admiterea și de training-uri motivaționale online, precum și alte activități dedicate, în special, elevilor și părinților care doresc să cunoască mai multe detalii despre oferta educațională, oportunitățile de studiu, condițiile din campusul universitar, facilitățile multiple oferite studenților care optează să studieze la Alba Iulia, în Cetatea Marii Uniri.

I.S.S.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Adunarea Generală Anuală a Grupului Schaeffler a aprobat dividendele și un nou sistem de remunerare

Articolul următor

Germanii de la E.ON finanțează două spitale din Cluj

Citește și:
Sălajul are nevoie de autostrăzi pe bune, nu doar pe hârtie.
Citeste mai mult

Autostrăzile pe hârtie ale Sălajului

În teorie, județul din Nord-Vestul României trebuia să aibă finalizate trei secțiuni din Autostrada Transilvania (A3), practic încă…
În cadrul galei de decernare a Premiilor Progresiv 2023, eveniment care premiază inovația și performanța în piața de retail & FMCG, Farmec a ridicat trofeul la categoria Best New Non-food Product, pentru cea mai recentă gamă lansată: Gerovital Must Have.
Citeste mai mult

Farmec ia premii în serie la București

Trei distincții au fost obținute, în ultima perioadă, de către fabricantul de produse cosmetice din Cluj-Napoca. În cadrul…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
1
Share