Real Estate Ultimele stiri

ABSL a premiat online cele mai inovative proiecte ale industriei de business services

În cadrul celei de-a cincea ediții a ABSL Awards Gala, desfășurată online, șapte companii au fost premiate pentru proiectele de succes realizate anul trecut.

Cele mai valoroase proiecte derulate de companii pe mai multe categorii precum inovație, excelență în business, CSR, colegul anului au fost jurizate și prezentate audienței.

„ABSL Awards Gala este un eveniment așteptat de către toată industria, de aceea am preferat să îl organizăm chiar și în acest context, în format online, dar în perioada în care îl organizam în fiecare an. Ne bucură că peste 75% dintre membrii noștri au înscris proiecte si că a crescut numărul acestora cu 20% comparativ cu anul trecut. Juriul ABSL a apreciat creativitatea, inovația și dedicarea companiilor participante”, spune Dragoș Ștefan, Președinte ABSL.

Câștigătorii acestei ediții sunt:

1. Categoria Business Leaders in Business Excellence este câștigata de Hewlett Packard Enterprise, urmată de Wipro Technologies și OMV Petrom Global Solutions aflate pe locurile 2 și 3.
2. Categoria Business Leaders in Business Inovation este câștigata de Hewlett Packard Enterprise, urmată de Accenture și British American Tabaco – GBS pe locurile 2 și 3.
3. Categoria Business Leaders in Customer Experience este câștigata de Veeam Romania, locul 2 – Genpact si locul 3 – Hewlett Packard Enterprise.
4. Categoria Business Leaders in CSR este câștigata de Societe Generale European Business Services, locul 2 este ocupat de Wipro Technologies și locul 3 de Hewlett Packard Enterprise.
5. Categoria Business Leaders in Talent Devlopment & Education este câștigata de DB Global Technology, locul 2 a revenit companiei Michelin Romania și locul 3 Office Depot Cluj SSC.
6. Categoria Business Leaders in Vibrant Workplace are pe locul 1 compania Vertiv, locul 2 -Molson Coors GBS și locul 3 – Micro Focus.
7. Elena Șandru de la HP Inc. a câștigat la categoria Collegue of the year.

Juriul acestei gale este format din reprezentanți ai industriei și mediului de afaceri:
1. Andreia Stanciu – Head of ACCA – South-Eastern Europe
2. Elena Ardelean – Dealer Business Manager Central Europe | Steelcase Inc.
3. Ema Iftimie – Head of Leasing | Globalworth
4. Maria Florea – Key Client Director | JLL Romania
5. Mădălina Vilau – Managing Director | Marketing Insiders
6. Mihaela Perianu – Managing Partner | Dale Carnegie Romania
7. Raluca Stanislav – Business Development Manager, Skanska Property Romania
8. Richard Perrin – Advisory Partner, Head of Advisory | KPMG Romania
9. Sándor Márk Bodnár – Managing Director | Hays Romania

Prezentarea proiectelor câștigătoare:

Categoria Business Leaders in Business Excellence recunoaște proiectele care au adus cea mai mare productivitate, o creștere semnificativă a rezultatelor și au contribuit la obținerea excelenței în afaceri prin îmbunătățirea calității proceselor, reducerea costurilor operaționale și, nu în ultimul rând, gradul de integrare generală pentru companie.

CÂȘTIGĂTORUL ESTE HEWLETT PACKARD ENTERPRISE CU PROIECTUL SWORD
Proiectul a presupus o inițiativă de 2 ani, coordonată de departamentul de credite & colectare. În cadrul activităților de colectare, anularea datoriei clienților are loc atunci când compania nu este în măsură să rezolve disputele clienților / să decidă anularea datoriei ca gest comercial sau nu este în măsură să colecteze plățile după epuizarea tuturor eforturilor depuse.

Aceste compensări provin din linii diferite de business, din cele 120 de țări pe care centrul SSC le acoperă și pot părea contribuții nesemnificative pentru o companie mare, însă poate duce la pierderi de milioane de dolari, pe parcursul unui an. În urma acestui proiect, echipa a reușit reducerea anulării datoriilor cu 38%, obținând astfel o eficientizare semnificativă de costuri pentru companie.

Categoria de Business Leaders in Business Inovation se concentrează pe recompensarea dezvoltării de soluții inovatoare sau pe implementarea cu succes a unor servicii avansate.

CÂȘTIGĂTORUL ESTE HEWLETT PACKARD ENTERPRISE CU PROIECTUL ALBERT
HP a dezvoltat primul sistem complet de Inteligență Artificială. Rolul proiectului a fost de a detecta și a raporta probleme legate de experiența conținutului înainte ca acestea să fie semnalizate de către utilizatorii portalului, cum ar fi link-uri inactive, pagini goale, mărci expirate sau localizare mixtă pe aceeași pagină. Robotii au fost concepuți pentru a se autoregla în caz de erori și pentru a recunoaște aceeași problemă ce poate să reapară cu o rapiditate de 99,92% și cu o precizie de 99% mai mare compartiv cu o ființă umană pentru conținutul în limba engleză.

Astfel a fost câștigat timp pentru angajați pe care aceștia l-au putut transforma în valoare adaugată pentru serviciile de consultanță digitală.

Categoria Business Leaders in Customer Experience recunoaște acele proiecte care au oferit soluții concrete, rezultate palpabile și câștiguri financiare pentru clienți.

CÂȘTIGĂTORUL ESTE VEEAM SUPORT CU PROIECTUL MODELUL OPERAȚIONAL AL ECHIPEI DE SUPORT VEEAM

Factorii diferențiatori ce contribuie la menținerea acestui rezultat ridicat constă în proiectarea și modelul de operare al echipei de suport cu peste 500 de ingineri tehnici de înaltă calificare (peste 90 dintre ei fiind localizați în România) și faptul că încă de la primul contact clientul se află în legatură cu personalul tehnic (spre deosebire de modelul folosit în general de celelalte centre) ceea ce are ca efect rezolvarea celor mai multe probleme înca de la primul apel.

Categoria Business Leaders in CSR vizează inițiativele ce îmbunătățesc viața angajaților și a comunității în care aceștia activează.

CÂȘTIGĂTORUL ESTE SOCIETE GENERALE EUROPEAN BUSINESS SERVICES CU PROIECTUL REDUCEȚI, COLECTAȚI, RECICLAȚI și RESPITAȚI.
Rezultatele proiectului realizat în parteneriat cu Atelere fără frontiere au dus la reducerea amprentei de CO2 și la îmbunătățirea strategiei de gestionare a deșeurilor, prin colectarea selectivă a echipamentelor neutilizate și reîncadrarea produselor vechi electronice și electrice în ciclul de viață economic, promovând un comportament ecologic și prietenos în rândul celor 2500 de angajați, ajutând totodată oamenii nevoiași.

În categoria Business Leaders in Talent Devlopment & Education sunt apreciate companiile ce joacă un rol activ în educarea forței de muncă, cele ce investesc în programe proprii de formare sau colaborează cu instituții de învățământ si alți parteneri educaționali pentru consolidarea capacităților necesare pe piața muncii.

CÂȘTIGĂTORUL ESTE DB GLOBAL TECHNOLOGY CU PROIECTUL MASTER IN FINANCIAL COMPUTING
Compania a dezvoltat primul program de master de 2 ani organizat în parteneriat cu Universitatea Politehnică București. În cadrul acestuia, programul de studii este conceput și livrat de către angajații companiei în colaborare cu Departamentul de Informatică al Universității. Programul este acreditat de ARACIS și permite studenților să lucreze în echipe multinaționale mari, livrând soluții software pentru infrastructuri critice, specific marilor organizații financiare.

Categoria Business Leaders in Vibrant Workplace urmărește să scoată în evidență și să promoveze companiile care au creat un mediu de lucru vibrant, au investit în programe integrate de well-being, diversitate și incluziune.

CÂȘTIGĂTORUL ESTE VERTIV CU PROIECTUL FII STAPANUL CALATORIEI TALE
În cadrul proiectului, fiecare angajat a beneficiat anual de 10 zile suplimentare de concediu și de 3 ore de lucru flexibile/ zi de muncă. Relocarea biroului într-o clădire nouă, cu o cafenea și o terasă vibrante, unde angajații au fost implicați în proiectarea spațiului de birouri, au ales culorile, plantele și tipul de mobilier. Tot în cadrul proiectului, angajații au trecut de la formal la informal, astfel că acum 60% din sălile de întâlniri sunt de tip open space.

Angajamentul echipei a crescut, recent 83% dintre angajați au afirmat într-un sondaj intern că sunt susținuți pe deplin în creșterea personală și profesională.

Categoria Collegue of the Year, apreciază acei oameni pasionași și dedicați, a căror energie pozitivă creează un mediu de muncă de invidiat, care sunt mentori și își doresc mereu să descopere noi provocări. Elena Șandru de la HP Inc. a câștigat în acest an.

I.P.S.

Related posts

Holcim România și JA România continuă implicarea în proiectele de CSR

Traian Dan

Tarom deschide ruta Timișoara-Chișinău

redactia

Grupul japonez Asahi, investiții de 22 de mil. de euro în fabricile de bere din Timișoara și Brașov

Stefana Muresan

Black Sea Oil & Gas demarează proiectul de gaze naturale Midia din Marea Neagră, evaluat la 400 milioane dolari

redactia

Aeroportul Cluj a înregistrat, luni, cel mai mare număr de pasageri din istorie – 10.189

Stefana Muresan

Operatorul regional Apaserv Satu Mare pregătește atragerea a 200 mil. euro, fonduri europene

Stefana Muresan

Topul universităților din România. UBB, pe primul loc

redactia

„Înghețarea” listărilor de pachete minoritare pe piața de capital contravine intereselor României

Ligia Voro

Spitalele Județean și Municipal Oradea, reabilitate cu fonduri europene

Traian Dan

Directorul general Simex – Dumitru Blaga a fost ales vicepreședinte APMR

Ligia Voro

Continental Iasi se extinde

Stefana Muresan

Go StarTech – provocarea lansată start-up-urilor tech de către GoTech World și Telekom Romania

Ligia Voro

Afacerile din Maramureș, promovate în SUA de James Rosapepe

Nora Dumitrescu

Industria IT dă STARTUL programului Bursele ANIS 2020, dedicat cadrelor didactice

Nicolae Pop

Continental: Tehnologia AllCharge face mașinile electrice să se potrivească la orice tip de stație de încărcare

Stefana Muresan

Cercetătorii clujeni vor să-și facă parc de energie regenerabilă cu fonduri europene

Stefana Muresan

Proiect de reabilitare cu fonduri europene a Muzeului Etnografic al Transilvaniei

Stefana Muresan

Afacerile producătorului de componente auto Compa Sibiu au crescut cu 8% în S1, la peste 394 mil. lei

Stefana Muresan

Cel mai mare muzeu în aer liber din România, în 2019: venituri de peste 27 de milioane de lei

Papuc Irina

Iulian Trandafir, președintele ADRFR: Asigurarea accesului pacienților la medicamente este misiunea echipelor de distribuție și din farmacii

Nicolae Pop

S-au semnat contractele de proiectare și execuție pentru două tronsoane ale ”Drumului Apusenilor”

Stefana Muresan

ROFMA vă invită la Conferința Internațională de Facility Management, ROFMEX 2017

Ionut Oprea

Ambasadorul Franţei la Bucureşti: Clujul, pol universitar important mai ales pentru studiile de medicină

redactia

Satu Mare: Proiect de 3 mil. euro, cu finanţare europeană, pentru înființarea de întreprinderi de economie socială în Negrești Oaș

redactia

Leave a Comment