Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Noul mall al Zalăului revine la viață

Magazinele exterioare din noul complex comercial Zalău Value Centre (ZVC) se vor redeschide din acest weekend după două luni de nefuncționare.

Reprezentanții mall-ului au dat asigurări că se vor îndeplini toate măsurile de igienizare recomandate de către autorități. Aceștia au precizat că programul magazinelor va fi zilnic, între orele 09:00 și 21:00.

Activitatea în majoritatea complexului a fost suspendată acum două luni, după instaurarea stării de urgență în România, cu excepția hipermarketului Carrefour, a farmaciilor și a magazinului de reviste Inmedio.

Complexul a fost ridicat pe un teren de 5,5 ha deținut de Rominserv (fosta Întreprindere de Armături Industriale din Fontă și Oțel), fiind inaugurat în noiembrie 2019. Zona de spații comerciale ocupă 1,8 ha, iar căile de acces, 2,2 ha. Ca magazin ancoră figurează hipermarketul Carrefour.

Printre noii chiriași se numără Jysk, Altex, C&A, Orsay, Yves Rocher, Benvenuti, New Yorker, Noriel, CCC, Takko, Deichmann, Pepco, Sofiaman. În complex funcționează un centru de schimb valutar, o curățătorie chimică, un salon de înfrumusețare. Pe partea de restaurante sunt KFC, Spartan, Mesopotamia, Porto Gallo.

 

 

Total
7
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Trei proiecte IT românești anti-Covid-19, premiate la Hacakthonul Challenge Accepted

Articolul următor

Sky Park va instala parcări pentru biciclete în parkingurile Clujului

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
7
Share