Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

O firmă din Iași ridică standardul național de securitate pentru închirieri auto

Travis Tourism a lansat primul standard asociativ de curățenie, igienă și securitate pentru pasageri, în parteneriat cu alte companii care oferă servicii de închirere de autoturisme și transferuri private prin sistemele de rezervări naționale: www.RomaniaRentaCar.eu și www.RomaniaTransfers.eu. Standardul este implementat alături de parteneri din Cluj-Napoca, Sibiu, Timișoara, București și Chișinău.

Travis Tourism consideră că se impun măsuri suplimentare de curățenie și igienă în condițiile noi în care își va desfășura activitatea turismul în România. Pasagerii sunt îndemnați să caute standardul atunci când închiriază o mașină de la furnizori, dar și prin intermediul agențiilor de turism.

”Sigiliul de securitate a pasagerilor” prevede măsuri de curățenie și sănătate, starea tehnică și vechimea autoturismelor, ori istoricul de accidente al șoferilor, în cazul transferurilor private.

Despre Travis Tourism: Travis Tourism, membru al rețelei globale ATG, este o companie înființată la Iași în anul 2002 și una dintre cele mai importante agenții de corporate travel din România. Travis Tourism deține o flotă proprie de peste 200 de vehicule pentru închiriere și pentru transferuri private.

Total
0
Shares
2 comments
  1. Nu-mi place sa vorbesc dar nu sunt primii. RomanianCarHire a facut asta inca din luna februarie de cand a luat amploare fenomenul in Italia. Asta asa ca-mi place sa fiu corect.

    1. @Irinel, dacă veți citi cu atenție standardul, cred că veți înțelege că sunt mari diferențe de abordare și cerințe. Nu e vorba doar de igiena și Covid-19. În plus, este un standard asociativ, al mai multor companii cu care colaborăm. Cu respect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Revenirea la birou: O nouă experiență zilnică gândită să țină de cont de așteptările angajaților

Articolul următor

De mâine, obligațiunile Raiffeisen Bank intră la tranzacționare la BVB 

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Milionari din sucuri și ape minerale

Cei mai mari producători de sucuri și ape minerale din România sunt producătorii băuturilor Coca Cola, Roua Munților,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share