Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

O firmă din Iași ridică standardul național de securitate pentru închirieri auto

Travis Tourism a lansat primul standard asociativ de curățenie, igienă și securitate pentru pasageri, în parteneriat cu alte companii care oferă servicii de închirere de autoturisme și transferuri private prin sistemele de rezervări naționale: www.RomaniaRentaCar.eu și www.RomaniaTransfers.eu. Standardul este implementat alături de parteneri din Cluj-Napoca, Sibiu, Timișoara, București și Chișinău.

Travis Tourism consideră că se impun măsuri suplimentare de curățenie și igienă în condițiile noi în care își va desfășura activitatea turismul în România. Pasagerii sunt îndemnați să caute standardul atunci când închiriază o mașină de la furnizori, dar și prin intermediul agențiilor de turism.

”Sigiliul de securitate a pasagerilor” prevede măsuri de curățenie și sănătate, starea tehnică și vechimea autoturismelor, ori istoricul de accidente al șoferilor, în cazul transferurilor private.

Despre Travis Tourism: Travis Tourism, membru al rețelei globale ATG, este o companie înființată la Iași în anul 2002 și una dintre cele mai importante agenții de corporate travel din România. Travis Tourism deține o flotă proprie de peste 200 de vehicule pentru închiriere și pentru transferuri private.

Total
61
Shares
2 comments
  1. Nu-mi place sa vorbesc dar nu sunt primii. RomanianCarHire a facut asta inca din luna februarie de cand a luat amploare fenomenul in Italia. Asta asa ca-mi place sa fiu corect.

    1. @Irinel, dacă veți citi cu atenție standardul, cred că veți înțelege că sunt mari diferențe de abordare și cerințe. Nu e vorba doar de igiena și Covid-19. În plus, este un standard asociativ, al mai multor companii cu care colaborăm. Cu respect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Revenirea la birou: O nouă experiență zilnică gândită să țină de cont de așteptările angajaților

Articolul următor

De mâine, obligațiunile Raiffeisen Bank intră la tranzacționare la BVB 

Citește și:
Sălajul are nevoie de autostrăzi pe bune, nu doar pe hârtie.
Citeste mai mult

Autostrăzile pe hârtie ale Sălajului

În teorie, județul din Nord-Vestul României trebuia să aibă finalizate trei secțiuni din Autostrada Transilvania (A3), practic încă…
În cadrul galei de decernare a Premiilor Progresiv 2023, eveniment care premiază inovația și performanța în piața de retail & FMCG, Farmec a ridicat trofeul la categoria Best New Non-food Product, pentru cea mai recentă gamă lansată: Gerovital Must Have.
Citeste mai mult

Farmec ia premii în serie la București

Trei distincții au fost obținute, în ultima perioadă, de către fabricantul de produse cosmetice din Cluj-Napoca. În cadrul…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
61
Share