Agricultura Slider Ultimele stiri

Târgul internațional de mașini agricole SIMA Paris, amânat pentru februarie 2021

La cererea unui mare număr de expozanți și actori ai industriei agro-echipamentelor, a căror cicluri de producție și distribuție sunt în mod special penalizate de criza sanitară și economică pe care o traversăm, organizatorii SIMA au decis ca următoarea ediție a SIMA să aibă loc la datele sale aniversare în februarie 2021 (de duminică 21 până joi 25 februarie 2021).

Această amânare excepțională nu pune în cauză pe termen lung noile ambiții ale salonului și, în special, poziționarea sa în toamnă (anii pari). Astfel, în 2022, SIMA se va ține așa cum este prevăzut în noiembrie (de duminică 6 până joi 10 noiembrie 2022).

Organizatorii evenimentului transmit că în fața contextului actual și în ciuda bunelor rezultate ale comercializării noului SIMA, numeroși expozanți și parteneri SIMA au cerut menținerea salonului la datele sale aniversare, pentru viitoarea sa ediție. Această decizie permite a se răspunde așteptărilor exprimate și însoțirii tuturor actorilor lumii agricole, care trebuie să facă față bulversării ciclurilor lor de producție și de distribuție.

O poziționare și ambiții identice

Tech” va fi în centrul acestei noi ediții cu un departament numit «SIMA TECH» incluzând :

  • O zonă comună, care regrupează un spațiu central de conferințe, ateliere și rețele sociale, o locație de Start-up și o locație a roboticii agricole by FIRA.

  • O zonă de expoziție, care reunește întreaga ofertă „Noi Tehnologii” a salonului: actori în software de ajutor în luarea unei decizii, aparate de măsură și de strângere a informațiilor, telematică, drone agricole, stații meteorologice electronice sau chiar orice este legat de utilizarea electronică.

Un program de conferințe, de ateliere și de întâlniri va trata patru mari subiecte cu care agricultorii se confruntă astăzi: reducerea produselor fito-sanitare, sănătatea plantelor și a oamenilor; bilanțul carbon al agriculturii și al creșterii animalelor; reducerea dificultăților, simplificarea sarcinilor și securitatea în muncă; evaluarea și stăpânirea performanței economice și a mediului înconjurător.

Pe de altă parte, formarea și utilizarea vor fi mai mult ca niciodată recomandate pentru a ajuta și a însoți talentele. Un nou spațiu «SIMA TALENT» va fi de asemenea plasat în centrul salonului pentru a informa cu privire la formările propuse de filieră.

Vor fi dezvoltate mai multe animații cu destinația tineri având drept fir roșu, „La întâlnire cu talentele noastre”: parcurs de vizită, spațiu Job Dating…

În sfârșit, 10 interviuri video pentru studenți, foști elevi deveniți profesioniști sau formatori, difuzate înainte și în timpul salonului, vor permite de asemenea tinerilor în căutarea cursurilor, să se recunoască în aceste parcursuri.

SIMA Innovation Awards regândite

Concursul recunoscut în plan internațional, SIMA Innovation Awards recompensează din 1931 materialele, produsele, tehnicile și serviciile cele mai inovatoare prezentate de expozanțiii SIMA. Fiecare palmares este un indicator al tendințelor de fond în materie de evoluție a constructorilor și a furnizorilor de soluții. În continuitatea noii poziționări a salonului, SIMA Innovation Awards înregistrează la rândul său unele noutăți (anunțarea nominalizaților în cadrul Preview, ceremonia de anunțare a laureaților în cadrul salonului, noul președinte, noul juriu și noii consilieri tehnologici…).

Related posts

Draxlmaier suspendă activitatea fabricilor timp de două săptămâni

Traian Dan

Medicii, personalul MAI și persoanele peste 60 de ani au prioritate la Profi

Traian Dan

ELIT România continuă colaborarea cu P3

Ionut Oprea

Peste 30 de milioane de lei, sprijinul ROMGAZ pentru comunitate

Ligia Voro

Organizatorii celui mai mare festival de teatru din țară au amânat punerea în vânzare a biletelor

Ion Surdu

Ziua Studentului la fabrica Bosch din Blaj

Ligia Voro

CNAIR: 13,7 kilometri din Autostrada Transilvania, deschişi traficului rutier

redactia

Ofertă de 11,6 milioane de euro: Electroprecizia AG Săcele și Electrogrup au câștigat licitația pentru lucrări la viitorul Aeroport Brașov

Papuc Irina

Plăți în avans pe anul 2019 pentru aproape 32.000 de fermieri bihoreni

Traian Dan

Încep lucrările de reparații la autostrăzi și drumuri naționale, în valoare de 120 mil. lei

Stefana Muresan

FRI-EL Buildings dezvolta Ateneo la Timisoara. 1.300 de apartamente si facilitati integrate sunt prevazute in proiect.

Robert Bloancă

Cooperativa Timlactagro – primul său magazin din Timişoara cu produse lactate, pita de Pecica, salamul de Salonta și slana bănățeană de ciuperci

Stefana Muresan

Primul magazin de tip mall din Brașov se închide de astăzi. Angajații își vor primi salariile

Papuc Irina

Danezii de la Rockwool demarează construcţia celei mai mari fabrici de vată minerală din România. CON-A, antreprenor general

Stefana Muresan

Master-Planul investițiilor în turism, aprobat de Guvern. Mai multe proiecte din Transilvania

Stefana Muresan

Concluzii după cea mai importantă conferință dedicată concurenței 

Ligia Voro

Start-Up Nation: Cluj, 1.223 dosare înscrise. Rata de înscriere, patru proiecte pe minut

Stefana Muresan

Alianța magazinelor online din România, inițiată de 17 companii

Nora Dumitrescu

The MIPIM Awards 2019 finalists

redactia

Ce companii fac angajări în Bihor

Traian Dan

Sondaj: Românii reușesc să pună lunar deoparte câte 55 de euro, de cinci ori mai puțin decât austriecii și de două ori mai puțin decât slovacii

Papuc Irina

Bucureşti Mall-Vitan, campanie aniversară de 20 de ani, premiul cel mare – o Tesla Model 3

Ligia Voro

Trei autostrăzi, realizate prin parteneriat public-privat

Stefana Muresan

Nemţii de la Geiger, italienii de la Tirrrena Scavi şi firmele lui Dorin Umbrărescu, cele mai mari progrese pe șantierele de autostrăzi

Stefana Muresan

Leave a Comment