Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Târgul internațional de mașini agricole SIMA Paris, amânat pentru februarie 2021

La cererea unui mare număr de expozanți și actori ai industriei agro-echipamentelor, a căror cicluri de producție și distribuție sunt în mod special penalizate de criza sanitară și economică pe care o traversăm, organizatorii SIMA au decis ca următoarea ediție a SIMA să aibă loc la datele sale aniversare în februarie 2021 (de duminică 21 până joi 25 februarie 2021).

Această amânare excepțională nu pune în cauză pe termen lung noile ambiții ale salonului și, în special, poziționarea sa în toamnă (anii pari). Astfel, în 2022, SIMA se va ține așa cum este prevăzut în noiembrie (de duminică 6 până joi 10 noiembrie 2022).

Organizatorii evenimentului transmit că în fața contextului actual și în ciuda bunelor rezultate ale comercializării noului SIMA, numeroși expozanți și parteneri SIMA au cerut menținerea salonului la datele sale aniversare, pentru viitoarea sa ediție. Această decizie permite a se răspunde așteptărilor exprimate și însoțirii tuturor actorilor lumii agricole, care trebuie să facă față bulversării ciclurilor lor de producție și de distribuție.

O poziționare și ambiții identice

Tech” va fi în centrul acestei noi ediții cu un departament numit «SIMA TECH» incluzând :

  • O zonă comună, care regrupează un spațiu central de conferințe, ateliere și rețele sociale, o locație de Start-up și o locație a roboticii agricole by FIRA.

  • O zonă de expoziție, care reunește întreaga ofertă „Noi Tehnologii” a salonului: actori în software de ajutor în luarea unei decizii, aparate de măsură și de strângere a informațiilor, telematică, drone agricole, stații meteorologice electronice sau chiar orice este legat de utilizarea electronică.

Un program de conferințe, de ateliere și de întâlniri va trata patru mari subiecte cu care agricultorii se confruntă astăzi: reducerea produselor fito-sanitare, sănătatea plantelor și a oamenilor; bilanțul carbon al agriculturii și al creșterii animalelor; reducerea dificultăților, simplificarea sarcinilor și securitatea în muncă; evaluarea și stăpânirea performanței economice și a mediului înconjurător.

Pe de altă parte, formarea și utilizarea vor fi mai mult ca niciodată recomandate pentru a ajuta și a însoți talentele. Un nou spațiu «SIMA TALENT» va fi de asemenea plasat în centrul salonului pentru a informa cu privire la formările propuse de filieră.

Vor fi dezvoltate mai multe animații cu destinația tineri având drept fir roșu, „La întâlnire cu talentele noastre”: parcurs de vizită, spațiu Job Dating…

În sfârșit, 10 interviuri video pentru studenți, foști elevi deveniți profesioniști sau formatori, difuzate înainte și în timpul salonului, vor permite de asemenea tinerilor în căutarea cursurilor, să se recunoască în aceste parcursuri.

SIMA Innovation Awards regândite

Concursul recunoscut în plan internațional, SIMA Innovation Awards recompensează din 1931 materialele, produsele, tehnicile și serviciile cele mai inovatoare prezentate de expozanțiii SIMA. Fiecare palmares este un indicator al tendințelor de fond în materie de evoluție a constructorilor și a furnizorilor de soluții. În continuitatea noii poziționări a salonului, SIMA Innovation Awards înregistrează la rândul său unele noutăți (anunțarea nominalizaților în cadrul Preview, ceremonia de anunțare a laureaților în cadrul salonului, noul președinte, noul juriu și noii consilieri tehnologici…).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Ediția de primăvară a Târgului de Cariere Oradea se va desfășura online

Articolul următor
Hidroelectrica

Hidroserv a depus planul de reorganizare

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share