Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Iulius Mall Cluj, reactivat parțial. Ce unități sunt funcționale

Mai multe unități din Iulius Mall Cluj (IMC) au fost redeschise din 15 mai, iar parcul de lângă complexul comercial este din nou accesibil.

“Pentru a fi cu toții în siguranță, vă rugăm să păstrați distanța socială și să vă luați toate măsurile de protecție. Relaxarea în parc poate fi însoțită și de o gustare în aer liber, de la Dopamine Experiment”, a transmis conducerea IMC.

Din 15 mai își reîncep activitatea spălătoria auto Professional One și croitoria Sartoria. De asemenea, devin funcționale saloanele de tuns, coafat și machiat Gett’s Color Bar, Nomasvello și Sunkiss.

Aici sunt implementate măsuri de protecție ca realizarea dezinfecției în permanență a spațiilor și echipamentelor, obligativitatea purtării măștilor, păstrarea distanței minime de siguranță, asigurarea substanțelor dezinfectante, dar și respectarea cu punctualitate a programărilor.

Funcționează în continuare hipermarketul Auchan, fiind active unitățile Bottega Italiana, Lemnul Verde, Delissima, Coffee Beans. Pentru animale de companie funcționează Zoomania, iar farmacia Elmafarm. Magazinul de produse electrice și electronice Altex asigură doar livrări la domiciliu, ca și Noodle Pack, cu livrare de mâncare.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cel mai mare muzeu în aer liber din România s-a redeschis pentru public

Articolul următor

Luni, 18 mai, se redeschid bazarurile din piețele municipiului Oradea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share