Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Luni, 18 mai, se redeschid bazarurile din piețele municipiului Oradea

Având în vedere noile reglementări adoptate joi de Guvernul României, privind gestionarea situației epidemiologice generate de virusul SARS-CoV-2, în speță art. 7 alin. 1 din Hotărârea nr. 24 din 14 mai 2020, Administrația Domeniului Public Oradea anunță că, începând de luni, 18 mai 2020, se reia activitatea de comercializare cu amănuntul a produselor și serviciilor în cele patru piețe orădene (Rogerius, Cetate, Decebal și Nufărul).

Pentru prevenirea răspândirii coronaviruslui, toate spațiile din cele patru piețe orădene (Rogerius, Cetate, Decebal și Nufărul) sunt dezinfectate zilnic, iar la fiecare intrare, vizitatorii au la dispoziție dezinfectant.

Tot ca o măsură de prevenire a răspândirii coronavirusului, toți comercianții au fost anunțați că nu mai au voie să-și desfășoare activitatea fără a fi dotați cu mască de protecție, mănuși și dezinfectant.

De asemenea, Administrația Domeniului Public Oradea anunță că, începând de luni, 18 mai 2020, programul piețelor va fi modificat. Astfel, acestea vor fi deschise de luni până vineri, între orele 7-19, sâmbăta, între orele 7-17, urmând ca duminica să fie închise.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Iulius Mall Cluj, reactivat parțial. Ce unități sunt funcționale

Articolul următor

Strada Bună Ziua din Cluj, modernizată cu 5 milioane de euro

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share