Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Camera de Comerț Maramureș s-a reactivat fizic

Camera de Comerț și Industrie Maramureș (CCIM) și-a reluat din această săptămână activitatea în sediul său de pe Bd. Unirii din municipiul Baia Mare.

Programul cu publicul a fost fixat în intervalul orar 08:00-14:00, cel de vineri fiind mai scurt. De asemenea, sunt active serviciile de cursuri, publicitate mobiliară, certificate de origine, consultanță, târguri și expoziții.

Cu toate acestea solicitările pot fi trimise pentru obținerea de informații necesare și prin intermediul adresei electronice a organizației maramureșene, a menționat conducerea CCIM.

Organizația patronală a adresat o scrisoare de atenționare Parlamentului și Guvernului României, în care se propun măsuri concrete pentru relansarea cât mai rapidă a economiei, pentru limitarea pierderilor suferite de comunitatea de afaceri și reconsolidarea afacerilor românești.

CCIM este o organizație creată în 1990 pentru a reprezenta, a apăra și a susține interesele membrilor săi și ale comunității de afaceri în raport cu autoritățile publice și cu organismele din țară și din străinătate

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Grupul Bosch a trimis echipament medical la Cluj și Timișoara

Articolul următor

Imagini cu fotbaliști renumiți pe aleile Parcul dendrologic din municipiul Carei

Citește și:
Citeste mai mult

Primăria Arad lucrează la noul PUG

Călin Bibarț, primarul Aradului a anunțat luni, 20 martie 2023, într-o conferință de presă că noul Plan Urbanistic…
Citeste mai mult

Rețeaua Sanovil se extinde la Bistrița

Grupul Sanovil, care înglobează o policlinică, două spitale, laborator de analize şi centru de imagistică, a realizat o…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
1
Share