Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Imagini cu fotbaliști renumiți pe aleile Parcul dendrologic din municipiul Carei

Luni, 18 mai 2020, în Parcul dendrologic din municipiul Carei, reprezentanții Direcției de Cultură și ai Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi” au deschis oficial, pentru al optulea an consecutiv, proiectul intitulat „Europa la ea acasă”. Proiectul lansat în anul 2013, constă expunerea timp de câteva luni a unor panouri informative cu personalități marcante din țările membre ale Uniunii Europene și are ca scop posibilitatea cunoașterii valorilor europene. Alături de plăcuțe pot fi admirate și drapelele statelor Uniunii Europene, inclusiv drapelul UE

Tema proiectului din acest an este „Fotbaliști reprezentativi din țările Uniunii Europene”. Proiectul a fost realizat în colaborare cu unele ambasadele ale țărilor membre ale Uniunii Europene. Tema a fost aleasă la începutul anului, în contextul organizării în 2020 a Campionatului European de fotbal și prezintă sportivi activi din selecționatele de fotbal ale statelor membre ale Uniunii Europene. Deși competiția europeană a fost amânată cu un an din cauza epidemiei de Covid 19, organizatorii proiectului au decis să mențină subiectul sportiv, fiind un preambul pentru evenimentul de anul viitor.

Plăcuțele cuprind mai multe informații despre fotbaliști: nume și prenume, poze, data și locul nașterii, trofee câștigate de-a lungul carierei, etc. Pentru cei care doresc să afle mai multe detalii, acestea pot fi citite cu un telefon inteligent prin intermediul codurilor QR.

O parte dintre cei care au contribuit la realizarea proiectului

La realizarea proiectului au contribuit: Deák Endre jr., Adrian Ștefănuți, Bogdan Georgescu, Dragoș Georgescu, Anca Iepure, Avârvarei Melinda, Vénig Árpád, Csocasi Zsuzsanna. Realizare grafică: Fastus Josef.

Total
6
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Camera de Comerț Maramureș s-a reactivat fizic

Articolul următor

Zalăul vrea să îi scutească pe contribuabili de impozitul pe clădiri

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
6
Share