Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Grupul Bosch a trimis echipament medical la Cluj și Timișoara

Bosch, lider global în furnizarea de tehnologii şi servicii, a decis să se implice activ în lupta împotriva coronavirusului în România.

Acesta a donat pentru spitale şi personalul medical din linia întâi aparatură medicală și electrocasnică, echipamente de protecție, scule electrice şi componente auto.

„Trăim momente dificile, fără precedent, și este de datoria noastră să ne implicăm și să acționăm colectiv pentru a limita răspândirea virusului și pentru a da o mână de ajutor personalului medical din linia întâi și, implicit, pacienților”, a declarat Mihai Boldijar, director general al Robert Bosch SRL.

În județul Cluj, Bosch a donat, pentru unul dintre spitalele din linia întâi, două aparate medicale de ventilație mecanică de înaltă performanță. Acestea vor putea fi folosite pe termen lung în tratamentul pacienților cu insuficiență respiratorie acută.

„Este important să fim uniți și șă acționăm responsabil. Acest lucru stă la baza valorilor Bosch, iar acum, mai mult ca niciodată, este esențial să ne implicăm activ și să venim în sprijinul comunității locale. Vom continua, implicând și angajații Bosch Cluj, să derulăm împreună acțiuni menite să contribuie la lupta împotriva pandemiei”, a declarat Monica Constantinescu, director comercial al fabricii.

Donația a fost posibilă cu sprijinul Asociației pentru Relații Comunitare, în cadrul proiectului Un singur Cluj, iar cele două aparate medicale au ajuns în incinta Spitalului de Boli Infecțioase. „Mă bucur că putem veni în ajutorul personalului medical din Cluj-Napoca”, a declarat Dennis Raabe, directorul Centrului de Inginerie Bosch din Cluj.

Compania a donat Spitalului de Boli Infecțioase Victor Babeș Timișoara un pat pentru terapie intensivă, iar în localitatea Blaj, un alt ventilator mecanic și dispozitive medicale de protecție de primă necesitate.

Alături de importanți jucători din industria auto, compania a contribuit financiar la punerea în funcțiune a 50 de ventilatoare mecanice avariate. Grupul Bosch este prezent în România cu 8.000 de angajaţi, la Cluj, Blaj, Timişoara și Bucureşti.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

87% dintre românii care au răspuns la un sondaj aleg călătoriile în România

Articolul următor

Camera de Comerț Maramureș s-a reactivat fizic

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică Romania (DEER), lider național în distribuția de energie electrică, a pus în funcțiune asistentul virtual ChatVolt. 
Citeste mai mult

DEER a lansat asistentul virtual ChatVolt

Chatbot-ul activat de societatea clujeană va oferi informații rapide și actualizate privind întreruperile în alimentarea cu energie electrică.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share