Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Zălăuanii de la Alien Surface vor aloca 400.000 de euro pentru retehnologizare

Producătorul zălăuan de folii de protecție Alien Surface a anunțat investiții în valoare de 400.000 de euro în retehnologizare, achiziția de utilaje, creșterea capacității de producție, extinderea echipei, automatizări și achiziționarea unui spațiu de 500 mp, cu rol de birouri, producție și depozit.

“Este momentul reinventării, pentru noi. Experiența de peste 10 ani ne-a adus în punctul în care suntem gata să protejăm terminalele utilizatorilor cu o folie de nouă generație. Alegem să ne diversificăm gama de produse, pentru scopul unic de a ajuta medicii din linia întâi.

Am produs 5.000 de viziere de protecție, pe care le-am donat, jumătate spitalelor din Sălaj și jumătate altor regiuni din țară și vom continua, în ritm susținut, să menținem acest demers gratuit pentru beneficiarii din sistemul medical”, a declarat managerul general Adina Crișan.

Noua folie este deja disponibilă online, iar odată cu redeschiderea magazinelor fizice va putea fi achiziționată și în rețeaua de retail tradițional. Aceasta protejează dispozitivele electronice (telefoane, tablete, ceasuri) împotriva zgârieturilor și a șocurilor ușoare.

Lansarea de noi produse, ulterior integrării magazinului online pe platforma Blugento, va fi realizată printr-un design optimizat și prezentarea îmbunătățită a produselor, sub noua identitate conturată de Beniamin Pop Studio.

Reprezentanții companiei estimează că vor atinge un volum de vânzări de 2 milioane de euro, în următoarele 12 luni, după cele de 1,6 milioane de anul trecut. Alien Surface a fost creată în 2009.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Sâmbătă, 23 mai 2020, se va redeschide Piața 100 (auto și Obor) din Oradea

Articolul următor

Primul Kaufland din Dej, înzestrat cu automat de reciclare

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share