Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Primul Kaufland din Dej, înzestrat cu automat de reciclare

Rețeaua de hipermaketuri Kaufland a deschis prima sa unitate în municipiul Dej, cu o suprafață de vânzare de 3.000 mp, care va crea 80 de locuri de muncă în localitate.

Lanțul Kaufland România ajunge astfel la 131 de magazine în țară. Având o totală de 5.400 mp, magazinul are o parcare de 249 de locuri (11 pentru persoane cu dizabilități, 6 pentru părinți), dotată și cu 24 de rastele pentru biciclete.

Magazinul dispune de nouă case de marcat standard și de șase express tip self-service. Pentru încurajarea sustenabilității, aici există un automat de reciclare tip self-service pentru trei tipuri de ambalaje – peturi, sticlă și doze de aluminiu, amplasat la intrarea în magazin, iar cei ce reciclează primesc cupoane de reducere.

„Prin inaugurarea acestui magazin, suntem mai aproape de toți locuitorii din Dej, ca ei să poată avea acces la toate produsele de mare necesitate din Kaufland, fără să se deplaseze pe distanțe mari, dat fiind contextul actual. Astfel facem încă un pas în județul Cluj”, a declarat directorul de comunicare Valer Hancaș.

Acesta este al patrulea magazin deschis de Kaufland în anul financiar 2020 (martie 2020 – februarie 2021), compania continuând planurile de expansiune.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Zălăuanii de la Alien Surface vor aloca 400.000 de euro pentru retehnologizare

Articolul următor

Castelul Karolyi din Carei - magia turismului sătmărean

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share