Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Antreprenorii maramureșeni, descinderi în serie la spitale

Asociația Întreprinzătorilor Maramureș (AIM) a efectuat mai multe campanii de ajutorare a personalului medical aflat în bătălia cu coronavirusul.  

În acestă lună, în cadrul campaniei “Ajutăm îngerii medici”, antreprenorii din județ au livrat 4.980 de măști chirugicale medicilor de familie din Baia Mare, dar și 500 de combinezoane de unică folosință la Spitalul de Pneumoftiziologie Dr. Nicolae Ruşdea.

Inițal, în cadrul aceleiași acțiuni, întreprinzătorii maramureșeni au distribuit 12.000 de măști de protecție respiratorie: 5.000 la medicii de familie din Baia Mare, 4.000 la Spitalul de Recuperare Borșa și 3.000 la Spitalul Orășenesc Vișeu de Sus.

În plus, aceștia au declanșat o acțiune de ajutare a personalului medical și a spitalelor care luptă cu pandemia, prin îndemnul la donarea a 2 euro prin mesaje pe telefonul mobil, la numărul 8837.

Organizația patronală este constituită exclusiv din societăți comerciale cu capital privat ce reprezintă Maramureșul și a fost înființată pentru a susține dezvoltarea economico-socială a județului în plan local, zonal, regional, național și internațional.

Membrii săi pot fi doar societăți comerciale cu sediul social în județ și cu o bună reputație comercială. În baza unui program de activități multianual, AIM se implică în planurile economic, educațional, cultural, social ale regiunii. Aceasta a fost fondată de 31 de companii.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Continuă înscrierile pentru „Capitala europeană a inovării”: 1 milion de euro este premiul pentru orașul câștigător

Articolul următor

Cum a afectat Covid-19 comerțul internațional de mărfuri: lovituri pentru industria Automotive și energie, dar surpriza vine din altă parte

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică Romania (DEER), lider național în distribuția de energie electrică, a pus în funcțiune asistentul virtual ChatVolt. 
Citeste mai mult

DEER a lansat asistentul virtual ChatVolt

Chatbot-ul activat de societatea clujeană va oferi informații rapide și actualizate privind întreruperile în alimentarea cu energie electrică.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share