Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Aproape 400 de kilometri din proiectul Via Transilvanica pot fi parcurși. Un nou traseu de 100 km este amenajat în județul Mureș

Fondatorii proiectului Via Transilvanica anunță amenajarea a încă unui tronson de 100 de kilometri în județul Mureș. În total, iubitorii de drumeții pot savura natura la pas sau pe bicicletă pe un traseu de 398 de kilometri.

„Anul acesta, construim încă 100 kilometri din traseul Via Transilvanica împreună cu Raiffeisen Bank. Pentru al treilea an la rând, Raiffeisen Bank Romania este partener strategic Via Transilvanica și a susținut, în total, amenajarea a 300 de kilometri. Împărtășim vestea acestor noi 100 de kilometri în momentele în care echipa noastră a început amenajarea unui nou tronson, în județul Mureș. Alin Ușeriu, Tibi Ușeriu, Horia, Voicu și Iulian sunt pe cărări și drumuri încă nebătute, căutând traseul ideal pe care să-l amenajăm mai târziu împreună pentru a fi „umblat” și savurat de orice persoană căruia îi place să meargă pe jos, cu bicicleta sau călare”, au anunțat fondatorii proiectului.

https://www.facebook.com/ViaTransilvanica/posts/700639120479047

„Traseul a luat viață și crește de la an la an cu sprijinul sponsorilor și contribuțiilor, și mai ales parteneriatelor de anduranță. Datorită lor, Via Transilvanica poate fi parcursă deja pe 398 kilometri din cei 1000 pe care ni i-am propus să-i construim. Partener al proiectelor curajoase precum Maratonul Via Maria Theresia, Raiffeisen Bank este un companion strategic de lungă distanță, exact ca și traseul Via Transilvanica. De la începutul parteneriatului, Raiffeisen Bank susține proiectele Tășuleasa Social, oferind o siguranță și continuitate lucrurilor începute. Via Transilvanica, drumul care unește, a crescut cu 300 kilometri datorită partenerului Raiffeisen Bank Romania. Mulțumim frumos!”.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Tinerii care schimbă lumea se întâlnesc online la Ziua Națională IMPACT între 1-5 iunie

Articolul următor

Mihai Huzău, Director Executiv Olimpia Travel Group: Guvernul ar trebui să se îngrijească, în primul rând, de companiile cu perspectivă de creștere, adică singurele care pot pune în mișcare economia în următoarea perioadă.

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share