Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

CFO Integrator va moderniza două străzi din Cluj

Compania CFO integrator va executa lucrări de modernizare a rețelelor de iluminat public și fibră optică pe Calea Florești, dar și rețelele din energie electrică de pe str. Petru Maior din Cluj-Napoca.

Pe Calea Florești, CFO va realiza săpătura și refacerea, iar amplasarea noilor stâlpi pentru iluminat va fi realizată de Primăria Cluj-Napoca. Toți stâlpii din beton și conductoarele aeriene vor fi desființate. Vor fi montați nouă stâlpi de iluminat noi, metalici.

Lucrările de săpături și refacerea trotuarelor și zonelor afectate vor dura două săptămâni, după care va urma migrarea tuturor rețelelor în subteran, dezafectarea stâlpilor din beton și montarea stâlpilor noi din oțel. Întreaga lucrare are ca termen de finalizare preconizat luna septembrie.

Pe str. Petru Maior, termenul contractual de finalizare a lucrărilor preliminare de modernizare la rețelele electrice și pe tronsoanele necesare din afara amplasamentului – lucrări desfășurate de Electrica Distribuție Cluj, Compania de Apă Someș și CFO Integrator – este de 5 iunie.

Având în vedere termenele asumate de companiile de rețele edilitare, respectiv termenul din contractul cu constructorul Diferit Cluj, municipalitatea estimează ca termen integral de finalizare a lucrărilor de modernizare a străzii luna septembrie. Lucrările se desfășoară în cadrul proiectului european finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Înregistrare prin sistem video în SPV și plata cu cardul pentru 30 de taxe

Articolul următor

Primul autobuz electric pe străzile Zalăului

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share