Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Primul autobuz electric pe străzile Zalăului

Primul autobuz electric al Zalăului a fost expediat din Cehia către primăria din localitatea sălăjeană fiind primul din cele 20 de comandate de către instituție.

Acesta face parte din proiectul finanțat din fonduri europene privind modernizarea sistemului de transport în comun din Zalău, care prevede achiziția a 20 de autobuze electrice – 10 unități din gama de 10 m și 10 unități din gama de 12 m.

Proiectul mai cuprinde stații de încărcare și sisteme de monitorizare al flotei, e-ticketing, informare călători și monitorizare călători. Primul care a ajuns la Zalău face parte din gama celor de 10 m. În toamnă, conducerea Primăriei Zalău a avut o întâlnire cu reprezentanții asocierii Anadolu Automobil Rom  – Aic Trucks – Radcom.

Acesteia i-a fost atribuit, în urma unei licitații, proiectul privind modernizarea sistemului de transport în comun, achiziția a 20 de autobuze electrice, stații de încărcare, e-ticketing și Inteligent Transport System. La întâlnire a fost prezent inginerul Jindrich Chudy, directorul companiei producătoare din Cehia.

În cadrul întâlnirii s-a convenit asupra unui grafic de livrări, primele autobuze urmând să fie furnizate în februarie 2020. Aceasta a fost urmată de o vizită în teren la locațiile unde vor fi amplasate cele 26 de stații de încărcare (șase stații de încărcare rapidă și 20 de încărcare lentă).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

CFO Integrator va moderniza două străzi din Cluj

Articolul următor

Noua Sală Polivalentă din Oradea va dispune de 825 de locuri de parcare

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Street Food Festival (SFF) se întoarce acasă, la Cluj-Napoca, în Iulius Parc cu concerte C.T.C, The Mono Jacks, Belau, Vlad Flueraru.
Citeste mai mult

Street Food Festival revine la Cluj

Street Food Festival (SFF) se întoarce acasă, la Cluj-Napoca, în Iulius Parc cu concerte C.T.C, The Mono Jacks,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share