Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Noua Sală Polivalentă din Oradea va dispune de 825 de locuri de parcare

Primăria Oradea a finalizat planul zonei din jurul noii săli polivalente de 5.000 de locuri, aflată în construcție în Oradea. Cea mai mare parte a terenului va fi ocupată de spaţii de parcare şi de drumurile de acces. Spaţiile verzi vor completa zona.

Sunt prevăzute 825 de locuri de parcare, din care 795 pentru autoturisme, 22 pentru autocare şi 8 pentru tiruri. Parcarea va avea patru ieşiri, două spre magazinul Auchan şi două spre cartierul Europa.

Intrarea principală în sală este prevăzută cu o zonă pietonală şi este amplasată pe fațada dinspre Auchan. Pentru organizarea concertelor, scena şi instalațiile de sonorizare vor fi aduse cu camioanele pe intrarea din spate, dinspre Universitate (prin dreapta). Majoritatea locurilor de parcare vor fi amenajate cu pavaje înierbate. Se vor planta aliniamente de arbori de talie mare.

În luna iunie vom termina studiul de fezabilitate și-l vom aproba în Consiliul Local. Vom organiza apoi licitația pentru execuția lucrărilor. La toamnă vom putea începe lucrările”, informează primarul Ilie Bolojan.

Sala va fi terminată în vara anului viitor. Până atunci, în paralel cu lucrările de finisaj la sală, se va termina şi conectarea acesteia la rețelele de utilități, şi amenajarea parcărilor şi a spațiilor verzi.

La 200 de metri de sală, peste pârâul Peţa, spre grădina zoologică, studiem modul de amplasare a noii arene sportive. Vom prezenta amplasarea până la sfârșitul lunii iunie. Urmărim să avem un hub sportiv în zonă”, mai anunță Ilie Bolojan.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Primul autobuz electric pe străzile Zalăului

Articolul următor

Maramureșul vrea să își facă Asociație de Dezvoltare Comunitară

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share