Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cel dintâi McDonald’s din Zalău, în locul restaurantului Casa Albă

Primul restaurantul McDonald’s din județul Sălaj va fi amplasat lângă magazinul de bricolaj Dedeman, din Zalău.

Conducerea Primăriei Zalău s-a întâlnit cu reprezentanții companiei pentru a stabili ultimele detalii înainte de a începe efectiv construirea restaurantului, conform Monitorul. Primarul Ionel Ciunt și viceprimarul Teodor Bălăjel au avut o întâlnire cu reprezentanții Mc Donald’s, ocazie cu care au stabilit culoarele de acces spre viitorul restaurant, care va fi ridicat lângă magazinul Dedeman, pe locul fostului restaurant Casa Albă.

Primăria Zalău îi va sprijini compania Mc Donald’s cu întocmirea documentelor și emiterea avizelor de construire într-un termen rezonabil, astfel încât proiectul să fie finalizat în ce mai scurt timp. Din 2016, McDonald’s este parte a companiei Premier Capital, partener pentru dezvoltare al acestor restaurante din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania și Malta.

Premier Capital operează 154 de restaurante și numeroase cafenele. În România, McDonald’s are 84 de restaurante în 26 de orașe. Până în prezent, compania a investit 800 de milioane de lei, are 5.500 de angajați și primește zilnic peste 230.000 de clienți. Principalii săi concurenți sunt KFC, Burger King, Taco Bell și Subway.

Total
9
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Mega Image a deschis un nou concept store la Timişoara şi vizează inaugurarea pentru alte 11 magazine noi, în luna mai

Articolul următor

Cum puteți accesa sute de milioane de euro pentru a ieși din criză. Fonduri disponibile: până la 1 miliard de euro

Citește și:
Citeste mai mult

La Cluj apartamentele se cumpără cu banii jos

Dezvoltatorul imobiliar Călin Vișan arată că majoritatea locuințelor din zona Clujului sunt cumpărate din fondurile proprii ale investitorilor.…
Zi de Zi știri economice:
Total
9
Share