Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Mega Image a deschis un nou concept store la Timişoara şi vizează inaugurarea pentru alte 11 magazine noi, în luna mai

Mega Image a anunţat deschiderea unui al doilea magazin de tip concept store în Timişoara. De asemenea, luna mai aduce deschiderea a 11 noi magazine sub acest brand, în întreaga ţară.

Compania Mega Inage a deschis de curând la Timişoara un al doilea magazin de dimensiuni mari, de tip concept store, acesta fiind situat în Zona Circumvalaţiunii, într-un nou complex comercial dezvoltat de Bega Grup, deţinut de fraţii Cristescu. Noul magazin oferă o serie de raioane specializate: Fromagerie, Wine Gallery, Equilibrium Health and Wellness, Pet Shop. Compania mai deţine un asemenea magazin la Timişoara, primul inaugurat în oraş, dar şi unul situat în comuna periurbană Dumbrăviţa, deja unit cu oraşul de pe Bega. Acesta este cel mai mare concept store din afară Bucureştiului, cu suprafaţa totală de peste 2000 de metri pătraţi.

De asemenea, lanţul din domeniul retaiului avea programată deschiderea a alte 11 magazine noi în această lună, 8 de tip Mega Image clasic şi 3 Shop & Go.

În această primăvară Mega Image a intrat în Oradea şi a deschis o unitate nouă în Iaşi, vizată fiind şi intrarea pe piaţa din Sibiu. Sunt bugetate 100 de magazine noi în 2020, iar până acum au fost deschise deja 25.

Reţeaua are în acest moment 787 de magazine deschise în Bucureşti şi în ţară, axându-se pe cele mai mari oraşe din România, centrele urbane puternice. În 2019 au fost inaugurate 92 de unităţi, iar în 2020 planul include 46 de supermarketuri Mega Image şi 49 de magazine de proximitate Shop & Go

Fondat în 1995, Mega Image are peste 9000 de angajaţi şi cu o reţea care cuprinde în prezent peste 700 de magazine în mai multe oraşe din ţară. Parte din grupul internaţional Ahold Delhaize, Mega Image se află în continuă expansiune. În 2015 Mega Image a sărbătorit 20 de ani de la lansarea primului magazin în România.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Valentin Morar, CEO Wallberg: Nu ne aflăm într-o criză clasică, iar o pauză de două luni de zile nu poate schimba și nici anula relații de durată

Articolul următor

Cel dintâi McDonald’s din Zalău, în locul restaurantului Casa Albă

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share