Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Canadienii de la Maple Bear deschid grădinițe în serie în Ardeal

Școala Canadiană Maple Bear va da în funcțiune două grădinițe cu acest specific la Cluj-Napoca, pentru 220 de copii, începând din anul școlar 2020-2021. Prima franciză de acest fel a apărut la Sibiu.

Metodologia educațională canadiană bilingvă va fi implementată la nivel preșcolar în cadrul celor două locații unde activează acum Grădinița Paradisul Prichindeilor. Programele de coaching dedicate educatorilor vor avea loc în august și septembrie.

„Nu transformăm copiii locali în cetățeni francezi, englezi sau canadieni. În schimb, creștem copiii respectându-le identitatea culturală și le oferim o mentalitate de cetățean global”, a explicat Yann Bidan, director general al Maple Bear Europa Centrală și de Est.

Prima franciză din România a fost deschisă anul trecut, la Sibiu. Rețeaua este prezentă în 22 de țări, având 450 de unități, de la grădinițe până la licee, cu 41.000 de elevi.

În România, Maple Bear își propune să deschidă 10 unități școlare pentru învățământul preșcolar, primar și gimnazial, luând în calcul posibilitatea de a se extinde și în zona învățământului liceal. Maple Bear intenționează să deschidă 50 de unități educaționale în Europa Centrală și de Est.

Total
17
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

ABA Crișuri consultă publicul cu privire la problemele de gospodărire de apelor

Articolul următor

Propunerea Comisiei Europene pentru redresarea economică: 750 de miliarde de euro pentru „tranziția către o societate digitală și verde”. România va primi 31,2 miliarde

Citește și:
Populaţia rezidentă a județului Cluj, conform rezultatelor definitive ale RPL 2021, este de 679.141 persoane, în scădere cu 11.965 față de recensământul din octombrie 2011.
Citeste mai mult

Clujul a pierdut 12.000 de locuitori

Institutul Naţional de Statistică a publicat primele rezultate definitive ale Recensământului Populaţiei şi Locuinţelor (RPL), runda 2021. Populaţia…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
17
Share