Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

ABA Crișuri consultă publicul cu privire la problemele de gospodărire de apelor

Reprezentanții Administrației Bazinale de Apă (ABA) Crișuri consideră că una dintre cerințele importante ale Directivei Cadru Apă o constituie identificarea problemelor importante de gospodărire a apelor din cadrul spațiului hidrografic. În acest sens, solicită publicului să-și exprime opinia în legătură cu „Planul de management al spațiului hidrografic Crișuri”. Acesta este un instrument al cărui scop este îmbunătățirea calității mediului acvatic atât pentru riverani, organizații nonguvernamentale, instituții din resortul de mediu, autorități locale și județene. În planificarea aferentă perioadei 2022-2027 vor fi stabilite măsuri pentru categoriile de probleme importante de gospodărire a apelor, astfel încât să fie atinse obiectivele de mediu şi să se prevină deteriorarea stării bune a corpurilor de apă de suprafață şi subterane.

Documentul supus consultării publice prezintă abordarea noastră asupra problemelor semnificative de gestionare a apelor care vor fi luate în considerare în Planul de management al spațiului hidrografic Crișuri 2022-2027. Scopul nostru comun este de a avea o viață sănătoasă într-un mediu sănătos, în care apa, ca factor esențial, trebuie să atingă calificativul de starea bună”, transmite Ionel Avrigeanu, directorul ABA Crişuri.

Toate sugestiile, propunerile și comentariile pot fi transmite pe adresele de e-mail: dispecerat@dac.rowater.ro, crisuri.pmb@dac.rowater.ro sau crisuri.pmb@gmail.ro.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Magistrala de gaze naturale Sighet – Borșa, avizată la București

Articolul următor

Canadienii de la Maple Bear deschid grădinițe în serie în Ardeal

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share