Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

“Capitala” Sălajului își modernizează drumurile forestiere

8,6 milioane de lei vor fi folosiți de municipalitatea zălăuană pentru modernizarea și extinderea rețelei de drumuri forestiere, prevăzută pe 15 km.

Rețeaua drumurilor forestiere existente care vor fi modernizate și a drumurilor forestiere noi care vor fi realizate cuprinde obiectele de investiție Meseș I și II, Aghireș Cațelușa, Valea Zalăului, Pârâul Orlat și Orlat II.

Total lungimii drumurilor forestiere prevăzute în program sunt de 15.420 ml, valoarea totală a investiției fiind de 8,6 milioane de lei. Din aceasta contribuția Uniunii Europene și cofinanțarea națională este de 6,8 milioane.

Contribuția de buget de stat reprezentând taxa pe valoarea adăugată aferentă cheltuielilor eligibile se ridică la 1,2 milioane de lei, iar contribuția de la bugetul local, de 0,5 milioane. Valoarea totală eligibilă a contractului de finanțare este de 6,8 milioane de lei.

Durata de implementare a proiectului va fi 33 de luni de la data semnării contractului, a precizat viceprimarul Teodor Bălăjel. Sursa de finanțare a programului o reprezintă Uniunea Europeană și Guvernul României, prin Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală (FEADR).

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Altex și-a redeschis magazinele din Cluj

Articolul următor

Fida Solutions va realiza portalul online al proiectului Mara Strategy

Citește și:
Citeste mai mult

Start-up Nation aproape de start

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului a publicat vineri, 24 iunie 2022, procedura finală de implementare a programului pentru stimularea…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
1
Share