Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

“Capitala” Sălajului își modernizează drumurile forestiere

8,6 milioane de lei vor fi folosiți de municipalitatea zălăuană pentru modernizarea și extinderea rețelei de drumuri forestiere, prevăzută pe 15 km.

Rețeaua drumurilor forestiere existente care vor fi modernizate și a drumurilor forestiere noi care vor fi realizate cuprinde obiectele de investiție Meseș I și II, Aghireș Cațelușa, Valea Zalăului, Pârâul Orlat și Orlat II.

Total lungimii drumurilor forestiere prevăzute în program sunt de 15.420 ml, valoarea totală a investiției fiind de 8,6 milioane de lei. Din aceasta contribuția Uniunii Europene și cofinanțarea națională este de 6,8 milioane.

Contribuția de buget de stat reprezentând taxa pe valoarea adăugată aferentă cheltuielilor eligibile se ridică la 1,2 milioane de lei, iar contribuția de la bugetul local, de 0,5 milioane. Valoarea totală eligibilă a contractului de finanțare este de 6,8 milioane de lei.

Durata de implementare a proiectului va fi 33 de luni de la data semnării contractului, a precizat viceprimarul Teodor Bălăjel. Sursa de finanțare a programului o reprezintă Uniunea Europeană și Guvernul României, prin Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală (FEADR).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Altex și-a redeschis magazinele din Cluj

Articolul următor

Fida Solutions va realiza portalul online al proiectului Mara Strategy

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share