Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Altex și-a redeschis magazinele din Cluj

Cel mai mare retailer de produse electro și informatice din țară, Altex România, a anunțat redeschiderea magazinelor sale din județul Cluj. Cele patru unități sunt amplasate în municipiile Cluj-Napoca, Turda și Dej.

“Am trecut împreună printr-o perioadă tulbure. Prudența, grija și atenția la siguranța celor din jur ne vor readuce împreună” a transmis conducerea companiei.

Până acum magazinul Altex din complexul comercial Iulius Mall Cluj asigura, de la introducerea stării de urgență în România, doar livrări la domiciliu. Un alt magazin funcționează în incinta Galeriei Auchan din cartierul Iris.

În martie Altex a decis să aplice o serie de măsuri care să prevină riscul de îmbolnăvire cu coronavirus, atât a angajaților, cât și a clienților. Măsurile se aplică și în cazul salariaților din depozite și din centrul logistic din Ilfov.

Întreaga echipă a fost împărțită în două, fiecare tură urmând să stea, pe rând, câte o săptămână acasă, pentru a limita riscul de contagiune, în caz de îmbolnăvire, iar starea de sănătate a personalului este monitorizată zilnic.

În Suceava, pentru siguranța angajaților, compania a luat decizia să închidă două dintre cele trei magazine din oraș. Altex dispune în România de 100 de magazine și comercializează, pe lângă mărcile internaționale, brandurile proprii Teletech și Myria.

Total
26
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Număr record de participanți la Târgul de Cariere Digital Oradea, peste 2.800

Articolul următor

“Capitala” Sălajului își modernizează drumurile forestiere

Citește și:
Citeste mai mult

Street Music Festival la Satu Mare

În perioada 1-3 iulie, Primăria Municipiului Satu Mare, Centrul cultural G.M. Zamfirescu și Asociația Culturală pentru Tinerii din…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
26
Share