Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Bază sportivă finanțată de Compania Națională de Investiții la Baia Mare

Municipiul Baia Mare va beneficia de o bază sportivă pe care echipa de fotbal a localității va putea evolua în Liga 2, alături de care este programat un teren de fotbal sintetic. Asemenea obiective sportive vor mai fi ridicate în județele Sălaj sau Timiș.

Ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, Ion Ștefan, a semnat ordinul prin care 14 noi baze sportive vor fi construite în țară de către CNI. Baza sportivă va fi completată cu un teren de fotbal cu suprafață sintetică. Echipa de fotbal a municipiului Baia Mare joacă barajul pentru promovare în Liga 2.

Pentru realizarea acestui teren, Baia Mare a încheiat un parteneriat cu Federația Română de Fotbal. Proiectul tehnic a fost finalizat, iar acum se află în procedura de licitație. Obiectivul municipalității este de a reda băimărenilor o zonă care a fost de mai bine de 30 de ani scoasă din uzul școlar și abandonată.

Călărași, Mihăilești (Giurgiu), Țibănești (Iași), Buftea (Ilfov), Bucecea (Botoșani), Reșița (Caraș-Severin), Oltenița (Călărași), Pantelimon (Ilfov), Baia Mare (Maramureș), Zalău (Sălaj), Alexandria (Teleorman), Buziaș (Timiș), Sânnicolau Mare (Timiș) și Golești (Vrancea) sunt localitățile care vor avea noi complexe sportive.

Dintre acestea, Călărași și Reșița au echipe în Liga 2, Baia Mare are club care joacă baraj pentru promovare în eșalonul secund, iar Zalău și Alexandria au formații în Liga 3.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Autostrada Târgu-Mureș - Ungheni va costa 47 de milioane de euro

Articolul următor

Ecolor iese din starea de urgență cu angajări

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share