Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Ecolor iese din starea de urgență cu angajări

Producătorul clujean de mobilier Ecolor Jucu a anunțat noi recrutări odată cu reluarea activității, realizată după ieșirea României din starea de urgență.

Activitatea de producție în trei schimburi, în toate sectoarele de fabricație, s-a reluat aici din 18 mai, iar cea la liniile de ambalaj, din 20 mai. În urma prelungirii stării de urgență în România, Ecolor a decis, în 17 aprilie, că activitatea de producție va fi oprită până în 15 mai, urmând să reia activitatea din 18 mai.

Procesul actual de recrutare vizează angajarea de mecanici de întreținere în regim full time, aceștia urmând să participe inclusiv la instalarea și relocarea utilajelor și echipamentelor noi. Candidații trebuie să aibă studii medii în domeniul tehnic și mimimum doi ani de experiență în producție.

Societatea clujeană a dat în funcțiune, în 2018, o linie de fabricație cu echipamente de ultimă generație. Investiția va continua pentru a automatiza alimentarea și evacuarea liniei, dar și pentru a instala, în premieră, un sistem automat de control al calității.

Ecolor este o companie privată cu capital suedez. Aceasta are 650 de angajați și produce mobilier pentru export, în principal către magazine și depozite IKEA. Firma-mamă este Gyllensvaans Möbler (Suedia), companie de familie, producător de mobilier din 1946 și furnizor al IKEA din 1952. Fabrica de la Jucu are o suprafață construită de 57.000 mp, produsele finite fiind realizate din PAL și MDF.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Bază sportivă finanțată de Compania Națională de Investiții la Baia Mare

Articolul următor

Investițiile anuale Bosch în Transilvania: 360 de milioane de lei

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share