Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

4,5 milioane de euro pentru modernizarea a șase străzi din municipiul Oradea

Locuitorii a șase străzi din Oradea vor avea acces mai ușor la drumul expres, străzile fiind totodată modernizate. În ședința Consiliului Local din 28 mai s-au aprobat studiile de fezabilitate și indicatorii tehnico-economici pentru modernizarea străzilor: Valea Frumoasă, Ciucașului, Moviliței, Hotarului, Cântărețului și Dealului.

Străzile sunt situate în cartierul Episcopia, în zona de deal, între str. Matei Corvin și extinderea drumului expres la care se lucrează acum. Ele se află momentan într-o situație tehnică precară, ce se agravează din cauza îmbrăcăminții rutiere și a sistemului deficitar de colectare și evacuare a apelor din zona drumului, acestea neavând soluționată scurgerea apelor pluviale, trotuarele fiind fie inexistente, fie într-o stare avansată de degradare.

Prin aceste lucrări va fi asigurată și legătura dintre drumul expres și acest cartier, astfel încât să existe acces atât de pe str. Matei Corvin, cât și de pe drumul expres.

Prin aceste lucrări de modernizare, peste 4 km de străzi vor fi asfaltate, se vor amenaja trotuare și accese și totodată se va asigura canalizarea pluvială necesară fiecărei străzi.

Termenul estimat pentru realizarea lucrărilor de modernizare este cuprins între între 4 și 8 luni, în funcție de caracteristicile fiecărei străzi în parte.

Valoarea totală a lucrărilor de modernizare este de cca 4,5 milioane euro.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Brânza de Cojocna, produsă de o universitate clujeană

Articolul următor

Clubul Rotary a donat o ambulanță Centrului Sf. Nectarie

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Better Quality Assurance (BetterQA) Cluj este acum o filială a WillDom. Acest parteneriat marchează o etapă importantă pentru noi, deschizând noi oportunități de creștere și excelență în asigurarea calității.
Citeste mai mult

BetterQA își unește forțele cu WillDom

Parteneriatul dintre societatea clujeană și grupul american va da naștere companiei WillDoom Romania. “Better Quality Assurance (BetterQA) Cluj…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share