Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

900.000 de euro pentru drumul ce leagă Calea Aradului de Piața 100 (Obor)

Primarul Oradiei, Ilie Bolojan, a semnat vineri, 29 mai 2020, la București contractul de preluare a porțiunii de drum din spatele complexului ERA Shopping de la reprezentanții companiei OMILOS, proprietarii acestuia. Porțiunea de 320 de metri face parte din drumul ce va face legătura dintre giraţia de la colțul cartierului Europa (unde se construiește pasajul suprateran de patru benzi pe centură) şi Calea Aradului.

Miercuri, 3 iunie, vom semna contractul de execuție a drumului. Licitația a fost câștigată de firma PORR, cea care lucrează și la pasajul din zonă. Lucrările vor începe în iulie și se vor termina până la sfârșitul anului, odată cu cele de la pasaj. Valoarea lucrărilor este de 900.000 euro. Noul drum, în lungime de 860 de metri (marcat pe hartă cu roşu), va descongestiona accesul la Piaţa 100 și va fi o legătură bună între centură și Calea Aradului”, a declarat Ilie Bolojan.

Drumul are patru porțiuni. Prima, cea preluată vineri, în spatele ERA, 320 metri. A doua, de 125 de metri, traversează zona de balizaj a aeroportului. A treia, de-a lungul pieței, are o lungime de 270 de metri. Al patrulea sector se suprapune cu platforma amenajată de acces la Piaţa 100, racordându-se la sensul giratoriu de pe centură, are o lungime de 145 de metri.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Două localități din zona Clujului își vor reabilita drumurile pe bani europeni

Articolul următor

Municipalitatea timişoreană caută modele de sprijin pentru firmele afectate de pandemie

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share