Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Două localități din zona Clujului își vor reabilita drumurile pe bani europeni

Licitația pentru asfaltarea drumurilor din localitățile Feleacu și Vâlcele, cu finanțare din fonduri europene, se află în plină desfășurare.

După ce în 25 mai s-a încheiat perioada de depunere a ofertelor, a început perioada de evaluare a ofertelor depuse pentru această lucrare. “Sperăm ca în maximum o lună să terminăm cu aceste evaluări, după care să depunem și să primim avizul privind finalizarea procedurii.

Undeva la începutul lunii iulie, dacă nu o să fie contestații, vom da ordinul de începere a lucrărilor la acest proiect, care înseamnă asfaltarea a încă 7 km drum din comuna noastră. Lucrarea se desfășoară în bază contractului de finanțare din 22 decembrie 2017. Din punct de vedere birocratic am parcurs foarte bine majoritatea etapelor la acest proiect.

Proiectarea a început în 30 iulie 2018, în baza contractului nr. 5552, iar autorizația de construire a fost obținută în 23 iulie 2019. Etapa de licitație a adus mici întârzieri în demararea execuției proiectului, din cauze independente de Primăria Feleacu, respectiv în cadrul licitatilor fie nu au fost depuse oferte, fie au fost neconforme.

De această dată s-au depus patru oferte pentru execuția acestui lot. Execuția lucrărilor se întinde până la finalul lunii iunie a anului 2021, iar pentru acest an, ne propunem să executăm undeva între 4,5-5 km. Vă mulțumim tuturor pentru că ați înțeles micile întârzieri din acest proiect.

Vă putem spune că, indiferent de viitoarea situație economică de la nivelul țării noastre, acest proiect o să fie implementat pe parcursul următoarelor 12 luni, banii pentru execuția acestor drumuri fiind virați deja în conturile Primăriei Feleacu”, a precizat edilul Gabriel Costea.

Lucrările din acest lot de 7 km sunt, în Feleacu, la drumul comunal 77 Feleacu – Sărădiș și la Vâlcele.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Petroliștii de la MOL au finanțat 2.000 de proiecte cultural-sportive

Articolul următor

900.000 de euro pentru drumul ce leagă Calea Aradului de Piața 100 (Obor)

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share